Travelport légitársasági nyílt nap

Forrás: turizmus.com

 2015. június 23. 12:41

A Travelport a közelmúltban nyílt napot tartott budapesti irodájában, amely több Magyarországon működő nagy légitársaság képviselőjének is felkeltette az érdeklődését.

Az eseményre június elején került sor és elsődleges célja az volt, hogy áttekintést adjon a Travelport Rich Content and Branding termékéről, mely innovatív értékesítési megoldást nyújt a légitársaságok számára.

A Travelport Rich Content and Branding lehetővé teszi, hogy a légitársaságok kereskedelmi termékeiket hatékonyabban értékesíthessék azáltal, hogy szabályozni tudják mely terméküket és extra szolgáltatásukat (mint például poggyász, lounge belépő, vagy következő viteldíj opció) mutatják be részletes leírásokkal és képekkel az utazási irodák számára. A megoldást világszerte már több mint 100 légitársaság alkalmazza, és számuk folyamatosan növekszik.

A Travelport Rich Content and Branding jelentősége az utazási irodák számára, hogy a szokásos GDS-en keresztüli foglalási folyamatukat megtartva tudják jegyeladásukat növelni anélkül, hogy a légitársaságok honlapján további információkat kellene beszerezniük az upselling lehetőségekről és szolgáltatásokról.

A rendezvény alatt a Travelport csapata bemutatót tartott a résztvevőknek a Travelport Smartpoint foglalási felületen a branded fare –ek és szolgáltatások értékesítési folyamatáról.