Tudással felvértezve – elindult a Magyar Turizmus Akadémia nyári webinar-sorozata

Forrás: turizmus.com

 2021. június 27. 11:07

A Magyar Turizmus Akadémia szakmai anyagai és tudástára mellett elindította "Tudással felvértezve" címmel díjmentes nyári webinar-sorozatát. Legközelebb június 30-án várják az érdeklődőket.

Az első webinar "Toborzás, kiválasztás, interjútechnika " témában nagy sikerrel debütált  – tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Akadémia.

Felhívj a figyelmet arra, hogy folyamatosan, az események kezdetéig lehet regisztrálni a többi webinarra. Legközelebb, június 30-án 9–10 óra között a "Vezetői viselkedés és motivációs technikák" témakört veszik górcső alá egy rövid előadás, illetve szakmai kerekasztal-beszélgetés során egy budapesti és két vidéki szálloda példáján keresztül.

 

Az egyes webinarok részletes programja és regisztrációs felülete az alábbi linkeken érhető el:

2021. június 30., szerda 9.00-10.00
Vezetői viselkedés és motiváció I. – Elégedetlen munkavállalóból motivált munkavállaló – lehetséges? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

2021. július 8., csütörtök 9.00-10.00
Vezetői viselkedés és motiváció II. – A visszajelzések ereje - motiválunk vagy demotiválunk? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

2021. július 14., szerda 9.00-10.00
Multigenerációs együttműködés munkahelyen – Hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

A webinarok díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. A regisztrációt a rendszer automatikusan visszaigazolja, az abban található linken keresztül lehet csatlakozni az eseményhez.

A Magyar Turizmus Akadémia célja egy olyan turisztikai szakmai közösség építése, ahol a tudás és a tudásmegosztás érték. Ehhez kíván szakmai tartalmaival, webinarjaival, illetve a későbbiekben e-learning és személyes képzéseivel hozzájárulni.