Turisztikai bemutatkozás Düsseldorfban

Forrás: turizmus.com

 2019. április 08. 17:42

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. turisztikai vállalkozások figyelmébe ajánlja a Düsseldorfi Magyar Napokon való részvételi lehetőséget.

Magyarország düsseldorfi főkonzulátusa 2019. szeptember 5-8. között negyedik alkalommal rendezi meg a Düsseldorfi Magyar Napokat az óváros szívében, a városháza előtti főtéren. A magyar napok fővédnöke Thomas Geisel főpolgármester lesz. A négynapos közönségrendezvény alkalmából felállított színpadon változatos kulturális programok is lesznek, és a téren magyar kézműves vásárt tartanak. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ részvételi lehetőséget kínál egy 5 x 5 méteres turisztikai promóciós sátorban partnerei részére. A társkiállító résztvevők száma korlátozott, így a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadja a BFTK.

Düsseldorf óvárosa

Fotó: Wikimedia Commons

A Düsseldorfi Magyar Napok keretein belül a Budapest sátorban való megjelenés díja összesen 195.000 Forint + ÁFA. A részvételi díj tartalmaz 1 db információs felületet (pult vagy asztalt) 1 db székkel.

A kihelyezendő kiadványok kijuttatását a BFTK koordinálja társkiállítói költségmegosztás mellett. BFTK a Budapest-sátrat csak elegendő számú (legalább négy) társkiállító jelentkezése esetén tudja megszervezni.

Jelentkezési határidő: 2019. április17. szerda 12:00

További információért keressék Szabó Dániel piacmenedzsert a szabo.daniel@budapestinfo.hu e-mail címen vagy a +36 1 803 78 59 vezetékes telefonszámon.