Turisztikai workshop Milánóban – részvételi lehetőség

Forrás: turizmus.com

 2018. november 06. 16:55

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. turisztikai vállalkozások szíves figyelmébe ajánlja a következő workshop részvételi lehetőséget Milánóban.

A BFTK Nonprofit Kft. és a Külgazdasági és Külügyminisztérium milánói Főkonzulátusa 2018. december 4-én Budapest prezentáció és B2B turisztikai workshopot szervez.

A szakmai rendezvénynek az impozáns belvárosi Palazzo Giureconsulti ad helyet Milánóban, a Dóm tér közvetlen közelében.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ részvételi lehetőséget kínál a december 4-i milánói B2B turisztikai workshopokon, ahol Magyarország iránt érdeklődő olasz tour operatorok, turisztikai szakemberek lesznek jelen. Az olasz szakemberek akvirálásában Keresztes Dóra korábbi milánói turisztikai képviselő, olasz piaci turisztikai szakértő vesz részt.

A rendezvény impozáns helyszíne

Fotó: Palazzo Giureconsulti

A workshop Budapest prezentációjával kezdődik, melyhez a résztvevőktől maximum két Power Point dia erejéig olasz nyelvű bemutatkozó anyagot fogadunk.

A jelentkezőknek külön tárgyalóasztalt biztosítunk a tárgyalóteremben. A workshopokon jelen lévő olasz szakemberek kontaktjai a rendezvény után kiküldésre kerülnek egy listában az összes magyar résztvevő részére.

A B2B turisztikai workshop részvételi díja nettó 140.000 Forint+ÁFA, mellyel cégenként akár kettő fő is részt vehet a találkozón.

A workshop-részvételen felül a jelentkezőknek lehetőségük van ingyenesen szóróanyagjaikat kihelyeztetniük a Milánói Nemzetközi Kézműves Vásár (2018. december 1-9. Fieramilano, Rho) Budapestinfo közönségstandjára, ahol a BFTK kollégái képviselik Budapestet, mint népszerű desztinációt.

A ki- és hazautazás költsége, továbbá a szállás költsége a jelentkező céget terheli.

Csak prospektussal történő megjelenésre nincs lehetőség.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. NOVEMBER 15. 14:00

További információért keressék Szabó Dániel piacmenedzsert a szabo.daniel@budapestinfo.hu e-mail címen vagy a +36 1 803 78 59 vezetékes telefonszámon.

Várjuk megtisztelő jelentkezésüket, hogy Budapestet és városunk értékeit közösen mutathassuk be az olasz turisztikai szakma képviselőinek!

(X)