Igényfelmérés New York-i turisztikai workshopon való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 29. 18:24

Az amerikai járványügyi és határátlépési szabályozások enyhítésének köszönhetően személyes jelenléttel valósulhat meg a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai rendezvénye New York-ban november 18-án, melyre az ügynökség magyar szolgáltatók jelentkezését várja.

A workshopon való részvétel ingyenes, az utazás, a szállás és a rendezvényen kívüli étkezés azonban önköltséges.

Az MTÜ ezúton szeretné felmérni, hogy kik azok a magyar szolgáltatók, akik a fenti feltételekkel részt vennének a rendezvényen. Részvételi szándékukat előzetesen Sarmon Zsuzsannának jelezhetik.

Az Egyesült Államok beutazási szabályai várhatóan előírják majd oltási igazolás felmutatását (az elfogadott oltások köre hivatalosan még nem ismert, de várhatóan megegyezik az Európai Gyógyszerügynökség által elfogadottakkal), valamint Covid-teszt elvégzését a kiutazás előtt legfeljebb 72 órával. Az érdeklődőket az MTÜ arra kéri, hogy ennek tudatában tervezzék részvételüket.

newyork_123rf

A workshopon való részvétel ingyenes, az utazás, a szállás és a rendezvényen kívüli étkezés azonban önköltséges

Fotó: 123rf.com

Az igényfelmérésre való visszajelzés nem minősül hivatalos jelentkezésnek, a regisztrációs oldal megnyitásáról az ügynökség később küld tájékoztatást.

Amennyiben kérdésük merül fel, Sarmon Zsuzsannánál érdeklődhetnek a további részletekről. A rendezvény a Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) kereteinbelül, a GINOP-1.3.5-15-2015-00001 projekt alatt valósul meg.