Turizmus Akadémia: e-learning tananyagok az újrakezdés támogatásáért

Forrás: turizmus.com

 2020. július 14. 16:55

Már elérhetőek a Turizmus Akadémia első e-learning tananyagai üzleti reziliencia, online marketing és proaktív értékesítés témában.

A válságból való kilábalás jegyében a Turizmus Akadémia hitvallása: a tudásbővítésbe, a tanulásba, az önfejlesztésbe fektetett energia sosem felesleges. Ennek szellemében a Turizmus Akadémia továbbképzési rendszere két pilléren alapul: egyrészt e-learning tananyagokon, másrészt – a későbbiekben – személyes képzéseken.

Az első e-learning tananyagok július 14-től elérhetőek üzleti reziliencia, online marketing és proaktív értékesítés témában.

A tudás hatalom

Fotó: 123rf.com

"Célunk, hogy amikor újra felszálló ágba kerül az iparág, már olyan szakmai tudás birtokában legyenek a vállalkozások, amely minél inkább válságállóbbá teszi őket. Közös vonásai az anyagoknak a tudatos tervezés, a növekvő kockázatok kezelésének elsajátítása, a fenntartható üzleti modellek megismerése. Mindemellett tippeket, javaslatokat adunk az aktuális kihívások kezelésére is. A tananyagok az alaptudást, a rendszerben való gondolkodást segítik, a kompetenciákat fejlesztő személyes képzések ősztől jelennek meg kínálatunkban – tájékoztatta szerkesztőségünket Bacsi Krisztina, a Turizmus Akadémia szakmai vezetője. – Mindenkit biztatunk, hogy olvassák, tanulmányozzák anyagainkat, legyenek a Turizmus Akadémia aktív felhasználói, mert hisszük, hogy a tudás hatalom" – tette hozzá.

Az e-learning tananyagok ingyenesen állnak a felhasználók részére, de regisztrációhoz kötöttek. A regisztrációért kattintson ide!