Turizmus-menedzsment mesterképzés a Corvinuson

Forrás: turizmus.com

 2019. január 27. 10:42

A Budapesti Corvinus Egyetem 2019 szeptemberében negyedik alkalommal indítja el állami finanszírozású, turizmus-menedzsment mesterképzését.

Az oktatási programmal és az oktatókkal megismerkedhet:

-   2019. február 1-én 10.00 órától a Gazdálkodástudományi Kar által szervezett központi tájékoztatón a főépület IV-es előadójában, illetve

-   szintén február 1-én 12.30 órától a Turizmus-menedzsment mesterszak Nyílt nap keretében a főépület E311-es termében (utóbbira regisztrálni ITT lehet).

 

 

A Budapesti Corvinus Egyetem négy féléves turizmus-menedzsment mesterképzése a desztinációk és a turisztikai vállalkozások menedzsmentjére és marketingjére helyezi a hangsúlyt. A Corvinus Gazdálkodástudományi Karán szervezett turizmus-menedzsment mesterképzés fókuszait az elemzés és a rendszerben gondolkodás, a stratégiai és az operatív munkában egyaránt jól kamatoztatható, erős menedzsment- és marketingkompetenciák, a gyakorlatorientált oktatás, a szakma teljes spektrumát reprezentáló partnereinkkel közösen megvalósuló éles projektfeladatok, az angol nyelven is elsajátítható tárgyak és a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatain keresztül elérhető külföldi továbbtanulási lehetőségek jelentik.

 

További részletek:

-    a felvi.hu oldalán, ITT;

-    illetve a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézet oldalán, ITT.

A képzésre való jelentkezés a felvi.hu-n keresztül 2019. február 15-ig nyújtható be!

(X)