Turizmus Világnapja: csatlakozzon programjával a Budapest Brand kezdeményezéséhez!

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 06. 17:51

A Budapest Brand Zrt. idén is várja azon turisztikai szolgáltatók és Budapest Card-partnerek jelentkezését, akik 2023. szeptember 22. és 27. között valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a Turizmus Világnapja megünnepléséhez.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust, és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékeire.

Az UNWTO a 2023-as évben a szeptember 27-ei napot a 'Tourism&Green Investments' témakörnek dedikálja. A turizmus fellendülésének, valamint jövőbeli növekedésének és fejlődésének érdekében több és célzottabb beruházásokra, innovatív megoldásokra van szükség, amelyek elősegítik a gazdasági növekedést és az emberek, valamint a bolygó jólétét.

A Budapest Brand weboldalán megjelenteti azokat a szolgáltatókat, akik ingyenes vagy kedvezményes programot kínálnak a Turizmus Világnapjára

Fotó: Bartha Dorka

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapest Brand Nonprofit Zrt. (Budapest Brand nZrt.) várja mindazon turisztikai szolgáltatók és Budapest Card partnerek jelentkezését, akik 2023. szeptember 22. és 27. között valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A Budapest Brand nZrt. vállalja, hogy weboldalán, közösségi média felületein megjelenteti azokat a fővárosi és Budapest környéki szolgáltatókat, akik a világnap alkalmából ingyenes vagy kedvezményes – akár online – programmal (pl. ingyenes tárlatvezetés, ingyenes részvétel az adott programon, kedvezményes étel- és italfogyasztás, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegy stb.) csatlakoznak a világnaphoz.

A programok és a vendégek regisztrációjáról minden szolgáltató maga gondoskodik.

A Budapest Brand nZrt. ezzel a megjelenéssel a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel, valamint a világnaphoz kapcsolódó programokról sajtóhírt is készít, azzal a céllal, hogy minél nagyobb körben eljuthasson az érdeklődőkhöz az információ.

Küldjék el a Budapest Brand Zrt részére megrendezni kívánt programjukat, továbbá kérjük, hogy mellékeljenek legalább 1 db, minimum 1920x1080 px felbontású, fekvő, JPEG formátumú, 2 MB alatti fényképet és legalább 1 db, minimum 1920x960 px felbontású, fekvő, JPEG formátumú, 2 MB alatti fényképet.

Kérjük azon partnereiket, akik szeretnének megjelenni a Budapest Brand felületeinken, hogy legkésőbb 2023. szeptember 17. napjáig, a pontos program leírásával, a fényképek feltöltésével, illetve kitöltött és aláírt fénykép felhasználási nyilatkozattal jelentkezzenek a B2C program regisztráció online felületén.