Turizmus Világnapja – Csatlakozzon programjával a Budapest Brand kezdeményezéséhez!

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 09. 11:14

A Turizmus Világnapja alkalmából ingyenes vagy kedvezményes programokat, akciókat kínáló turisztikai szolgáltatók és Budapest Card-partnerek jelentkezését várja a Budapest Brand nZrt.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékeire. Az UNWTO a 2022-es évet és a szeptember 27-ei napot a Rethinking Tourism témakörnek dedikálja. A koronavírus-járvány okozta visszaesés után a szektor fellendülése érzékelhető, és erre építve az UNWTO kiemeli a turizmus újragondolásának lehetőségét – írja közleményében a Budapest Brand Nonprofit Zrt. (Budapest Brand nZrt.).

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre nagyobb az érdeklődés az erre a napra tervezett lakossági programok iránt. A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapest Brand nZrt. várja mindazon turisztikai szolgáltatók és Budapest Card-partnerek jelentkezését, akik szeptember 23. és 25. között, a világnapot megelőző hétvégén valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A Turizmus Világnapját idén is ingyenes vagy kedvezményes programokkal szeretné megünnepelni Budapest

Fotó: Bódis Krisztinán / Visit Budapest Facebook-oldala

A Budapest Brand nZrt.vállalja, hogy weboldalán, közösségi média felületein megjelenteti azokat a fővárosi és Budapest környéki szolgáltatókat, akik a világnap alkalmából ingyenes vagy kedvezményes – akár online – programmal (pl. ingyenes tárlatvezetés, ingyenes részvétel az adott programon, kedvezményes étel- és italfogyasztás, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegy stb.) csatlakoznak a világnaphoz. A programok és a vendégek regisztrációjáról minden szolgáltató maga gondoskodik.

A Budapest Brand nZrt. ezzel a megjelenéssel a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel, valamint a világnaphoz kapcsolódó programokról sajtóhírt is készít, azzal a céllal, hogy minél nagyobb körben eljuthasson az érdeklődőkhöz az információ.

A csatlakozni kívánó szolgáltatóktól azt kérik, hogy küldjék el a megrendezni kívánt program leírását, és mellékeljenek legalább 1 db, minimum 1920x1080 px felbontású, fekvő, JPEG formátumú, 2 MB alatti fényképet és legalább 1 db, minimum 1920x960 px felbontású, fekvő, JPEG formátumú, 2 MB alatti fényképet.

Kérik azon partnereiket, akik szeretnének megjelenni felületeiken, hogy legkésőbb 2022. szeptember 15-ig, a pontos program leírásával, a fényképek feltöltésével, illetve kitöltött és aláírt fénykép felhasználási nyilatkozattal jelentkezzenek a B2C program regisztráció online felületén.