Turizmusfejlesztések gazdaságélénkítő hatása – Hogyan éljünk a lehetőséggel?

Forrás: turizmus.com

 2017. december 04. 13:01

Szakmai konferenciát rendez a Budapesti Corvinus Egyetem MMI Turizmus Továbbképző és Kutatóközpontja a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködésben. A rendezvény apropóját a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia megjelenése adta.

A stratégia megjelenését követően a szakma vállalkozói, befektetői – csakúgy, mint az önkormányzatok, non-profit szervezetek – azt elemzik, hogyan csatlakozhatnak a stratégia megvalósításához, hogyan lehetnek részesei a komplex desztinációfejlesztéseknek, hogyan részesülhetnek a támogatásokból?

A december 14-i konferencián az MTÜ vezetőinek előadásait követően két kerekasztal résztvevői vitatják meg a non-profit szervezetek, illetve a vállalkozások lehetőségeit.  Kiemelkedő és ritkán hallható előadók osztják meg gondolataikat, sikertörténeteiket a hallgatósággal.

 

A Turizmusfejlesztések gazdaságélénkítő hatása – Hogyan éljünk a lehetőséggel? című konferencia helyszíne és időpontja:

Budapesti Corvinus Egyetem, E épület III. előadóterem (Budapest, Fővám tér 8.);  2017. december 14.,  9 óra.

Részvételi szándékát 2017.12.08-ig a regisztrációs felület kitöltésével ITT jelezze.

További információt, a konferencia részletes programját ITT olvashatják.

A konferencia előkészíti a 2018. februárban induló Turisztikai fejlesztési menedzser  szakirányú továbbképzést, melynek hallgatói a turizmus fejlesztések igazi szakértői lehetnek majd. A képzéssel kapcsoltban további információt ITT olvashatnak.