„Túszdrámával” indult 2019 a Hungexpón

Forrás: turizmus.com

 2019. február 04. 15:46

Január utolsó hetében több tucat DMC, PCO és rendezvényügynökség számára tartott gengszter kerettörténetbe foglalt játékot és fogadást a Hungexpo.

A Hungexpo a nagy létszámú gálák, fogadások, konferenciák részére komplett szolgáltatásaival kiváló helyszínt és nemzetközi  színvonalú  rendezvényszervezést biztosít, mindezt kreatív szakemberei professzionális megvalósításában. A január utolsó hetében több tucat DMC, PCO és rendezvényügynökség számára szervezett ‘Albertirsai úti bűneset’ ezt az állítást kívánta  aláhúzni a hazai rendezvényszakma köreiben.

A vendégek egy gengszter kerettörténetbe foglalt játékban vehettek részt, ahol a Hungexpo különböző helyszínein mérhették össze ügyességüket, és tudásukat négy csapatban versenyezve egymással. A játékot egy kötetlen, a 30-as évek gatsbys hangulatában zajló fogadás követte, ahol bemutatkozott a Hungexpo tavaly létrehozott új, rendezvénybútor és szolgáltatási üzletága is, a vendéglátásról pedig az Albatros Expo Catering csapata gondoskodott.

Szó esett a küszöbön álló komplex fejlesztésről is, ami a teljes Hungexpo megújulását és egy új kongresszusi központtal kiegészülve jelentős funkcionális bővülést is hoz az elkövetkező években.

A Hungexpo Zrt. 2018-ban az októberben becsült 7,6 milliárdot is meghaladó, 7,9 milliárd forint bevételt ért el, ami majdnem 30 százalékkal meghaladja az előző évi 6,1 milliárdot. A bevétel több, mint fele abból a közel 100 hazai és további olyan nagy nemzetközi vendég rendezvények bevételéből származik, mint például a Euroskills 2018 Budapest bajnokság megrendezése volt. A vendégrendezvény üzletág tavaly haladta meg először a saját szervezésű kiállítások szintén dinamikusan fejlődő üzletágának volumenét. (X)