ÚJ 2023-BAN! "Rent A Car Front Desk Agent – Gépkocsi bérbeadási operatív munkatárs" képzés

Forrás: turizmus.com

 2022. december 15. 12:05

Azonnal hasznosítható és piacképes tudást szerezhet a Magyar Turizmus Akadémia és a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége közös szakmai képzésén.

„RENT A CAR FRONT DESK AGENT - GÉPKOCSI BÉRBEADÁSI OPERATÍV MUNKATÁRS" SZAKMAI KÉPZÉS INDUL A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA ÉS A MAGYAR AUTÓKÖLCSÖNZŐK SZÖVETSÉGE EGYÜTTMŰKÖDÉSÉBEN

A turizmusban dolgozik, és valami újra vágyik a karrierjében? Vonzza egy izgalmas és fordulatos szakmai kihívás? Szereti az autók világát? Érdekli a Rent A Car cégek operatív működése és ügyfélszolgálati folyamataik? Szeretne a szakmájukban legjobb szakemberektől tanulni?

A Magyar Turizmus Akadémia és a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének együttműködésében 2023. március 23-án induló „Rent A Car Front Desk Agent - Gépkocsi bérbeadási operatív munkatárs” szakmai képzéssel most minderre lehetősége nyílik!

Mire számíthat, ha jelentkezik?

  • Egy olyan komplex 9 alkalmas, elméleti és gyakorlati képzéssorozatra, amellyel azonnal hasznosítható és piacképes tudást szerezhet
  • Komplex tudásanyag elsajátítására a Rent A Car cégek működéséről, amely releváns és presztízsértékű a munkáltatóknak
  • Olyan készségei fejlesztésére, mint az ön- és ügyfélismeret, kommunikáció, precizitás, konfliktuskezelés és még sok más

A képzés tematikája:

  • Turisztikai és autókölcsönzési alapismeretek
  • Komplex operatív munkatársi tevékenységek – szerződéskötés, ügyfél-elégedettség
  • Értékesítés és marketing, ügyfél-tipológia
  • Ügyfél-kommunikáció, upselling és panaszkezelés
  • Gyakorlati oktatás telephelyi, városi, repülőtéri és call-center irodában – Bérautó-átadás és -visszavétel, szerződéskötés és -zárás, gépkocsik felkészítése, napi flottatervezés, státuszolás és még sok más!

 

A Rent A Car szakmába más szakterületről érkező résztvevők a tanfolyam eredményes elvégzése után garantáltan személyes állásinterjú lehetőséget is kapnak a programban résztvevő Rent A Car cégektől, a Magyar Turizmus Akadémia tanúsítványa mellett. Ugyanezen résztvevők közül 10 fő részére 50% ösztöndíjat is hirdet a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége (MAKSZ), részükre átvállalja a képzési költség felét. A tanfolyam elvégzése után a szakmában újonnan elhelyezkedők közül a munkaadójuk visszatéríti a részvételi díj másik felét is, 6 ledolgozott hónap után.

2023. március 23., 30., április 13., 20., 27., május 6., 13., 20., 27.
„Rent A Car Front Desk Agent – Gépkocsi bérbeadási operatív munkatárs" képzés
9 alkalom (5 elméleti, 4 gyakorlati)

Kedvezményes részvételi díj: 189 000 Ft/fő + áfa
Kedvezményes részvételi díj MAKSZ-tagcégeknek: 149 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2023. március 10.

(X)


Borítókép: 123rf.com

.