Új foglalási rendszer a bécsi Upper Belvedere-ben

Forrás: turizmus.com

 2019. április 03. 20:11

A múzeum azt tanácsolja a palotába készülő csoportoknak, hogy előre jelezzék látogatásuk időpontját.

Július 1-jétől új látogatási rendet vezetnek be az Upper Belvedere múzeumában. A legalább tízfős csoportok esetében előre be kell jelenteni a látogatás tervezett időpontját egy ingyenes foglalással. Ehhez online ki kell tölteni egy formanyomtatványt, és egyúttal online beküldeni az irodába.

A múzeum arra hivatkozik, hogy az Upper Belvedere az egyik leglátogatottabb turisztikai attrakció Bécsben, így a kapacitás és a biztonság szempontjából szükséges olyan eszközöket bevetni, amelyek kezelik a látogatói tömeget. A cél az, hogy még csúcsidőben is mindenki számára a legjobb gyakorlatot alakítsák ki.

Upper Belvedere

Fotó: wien.info

A munkatársak most építik ki azt a technikai infrastruktúrát, amely látogatóbarát módon alakítja ki az úgynevezett résidőket a foglalási rendszerben, amely a jövőben megkönnyíti a bejutást az Upper Belvedere-be.

Amíg az új rendszer beindul, addig azt kérik a csoportoktól, hogy jelezzék előre a látogatásuk tervezett időpontját. A foglalásokkal foglalkozó csoportot telefonon vagy e-mailben lehet elérni hétfőtől vasárnapig reggel 9 órától délután 5 óráig a booking@belvedere.at illetve a  +43-1-795 57-333 számon.

Kapcsolódó cikkek