Haladó szintű digitálismarketing-képzések a Magyar Turizmus Akadémiánál

Forrás: turizmus.com

 2023. június 28. 18:13

Szerezzen profi felhasználói ismereteket és navigáljon magabiztosan a Google-eszközök, Facebook- és LinkedIn-kampányok vagy akár a mesterséges intelligencia világában!

Őszi-téli digitálismarketing-képzések
a Magyar Turizmus Akadémiánál!

Ha úgy érzi, hogy eljött az ideje, hogy eddigi elméleti, vagy kezdő gyakorlati tudását elmélyítse és haladó szintre emelje a digitális marketing eszközök kezelésében, akkor ott a helye a Magyar Turizmus Akadémia legújabb online marketing képzésein!

Válogasson öt alkalom és téma közül, melyek során megtanulhatja, hogy:

  • mi a különböző Google eszközök funkciója és hogyan kontrollálja és kezelje egységesen ezeket az eszközöket, melyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki marketing kampányai teljesítményéből (*ez a képzés előzetes tudást nem igényel, és tökéletes alapot ad a további marketing kurzusokhoz);
  • hogyan használja profi szinten a social media hirdetéskezelőket és hogyan hozza ki a maximumot Facebook- és LinkedIn-hirdetéseiből, hogy még több vásárlót, ügyfelet, ezáltal bevételt szerezhessen;
  • hogyan generáljon többszörös bevételt jól teljesítő, sikeres Google Ads kampányokkal;
  • hogyan integrálhatja marketingstratégiájába az AI kínálta lehetőségeket, és segítségükkel hogyan teheti még hatékonyabbá feladatai elvégzését;
  • milyen eszközök állnak rendelkezésére az ügyfélkapcsolatok hatékony kezelésére, a tökéletes adatbázis felépítésétől, a hírlevélküldők és CRM-rendszerek segítségével.

Miért érdemes már most jelentkezni?

Minden digitálismarketing-képzés személyes formában kerül megszervezésre, ahol a résztvevőknek az oktató aktív segítségével, gyakorlatban lesz alkalmuk a cégükre szabott eszközök és kampányok beállítására és használatuk profi elsajátítására.

Kinek szólnak a haladó marketingképzések?

Minden turisztikai területen dolgozó, elsősorban marketing feladatokért felelős kollégának, akik a digitális marketing területén minimum elméleti alapokkal rendelkeznek.

Államilag elismert, bejelentett képzések elvégzéséről minden résztvevő megkapja a Magyar Turizmus Akadémia tanúsítványát. A tanfolyamok továbbra is támogatott, kedvezményes áron kerülnek meghirdetésre!

A képzések trénere Somló András, a Budapest Park Innovációs Menedzsere, online turisztikai szakember és tanácsadó, egyetemi vendégoktató (Corvinus Egyetem).

A haladó digitális marketing kurzusok a Magyar Turizmus Akadémia alapfokú online marketing tanfolyamaira épülnek, így az azokon való korábbi részvétel előnyt jelent és előzetes tudásnak számít.


2023. november 16. / 9:00–13:00 óra, SZEMÉLYES

A mesterséges intelligencia forradalma és lehetőségei a turisztikai marketingben

Az egy alkalmas személyes képzés kedvezményes, támogatott

részvételi díja: 30 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2023. november 9.



2023. december 1. / 9:00–13:00 óra, SZEMÉLYES

Hatékony ügyfélkapcsolatok - adatbázisok, hírlevélküldők és CRM-rendszerek profi kezelése

Az egy alkalmas személyes képzés kedvezményes, támogatott

részvételi díja: 30 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2023. november 24.


A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA KÉPZÉSEIT CÉGRE SZABOTT
BELSŐ KÉPZÉSKÉNT VENNÉ IGÉNYBE?

A képzések 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők.
Az érdeklődéseket Marosi Emese várja
a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

(X)


Nyitókép: 123rf.com