Új kiállítók a MICE Business Day-en

Forrás: turizmus.com

 2019. október 02. 11:08

November 12-én számos újdonsággal várja a látogatókat Magyarország első számú üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day az UP Újpesti Rendezvénytérben. Az eseményen csaknem 80, köztük sok új rendezvényhelyszín, programgazda várja a céges rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat.

Szeretnénk felhívni szakmai vásárlóink figyelmét, hogy érdemes MIELŐBB REGISZTÁLNI az eseményre, mert a tárgyalási időpontok hamar betelnek!

Szokás szerint új helyen köszöntjük idén is az érdeklődőket: az UP Újpesti Rendezvénytér izgalmas helyszínnek ígérkezik

Fotó: UP Újpesti Rendezvénytér

Új kiállítók

Az eseményen számos kiállító első ízben mutatkozik be. Velük személyes kapcsolatfelvételre nyílik lehetőség a tárgyalások során. Ez önmagában is az egyik fő vonzereje a MICE Business Day-nek.

Ott lesz többek között a 2020 tavaszán, a pesti bulinegyed közepén megnyíló, 133 szobás Hard Rock Hotel, illetve a Lupa Beachen hamarosan megnyíló különleges helyszín, a Costes Event Hall.

Nagy visszatérőnk a Kempinski Hotel Corvinus, amely mindig előrukkol valami újdonsággal, és jelen lesz a május elején megnyílt, a budai zöldövezetben fekvő négycsillagos Hotel Tiliana is.

Közvetlen találkozásra nyílik lehetőség a szinten nemrég megnyílt belvárosi, egyedi, könnyed, dinamikus és közvetlen stílust képviselő Hilton Garden Inn csapatával, de a MOM Sport és a Millenáris kínálatáról is tájékozódhatnak a szakmai vásárlók.

Nem kevésbé izgalmas új kiállítónk a szintén idén megnyílt a Barcelo Hotel. A 179 szobás, négycsillagos szálloda a Király utcában várja a látogatókat, exkluzív dizájnnal, és egyebek mellett 80 fős konferenciateremmel, tárgyalótermekkel.

Impozáns helyszínként ismerteti meg kínálatát a Pesti Vigadó, és kifejezetten érdekes helyszín a szentendrei Skanzen is, a helyszínen mindenki megismerheti, mi mindent tud kínálni.

Újként lesz jelen egy igazi budai gyöngyszem, a Hotel and More üzemeltetésében lévő Klebelsberg Kastély, s ha már kastély: megismerhetik a résztvevők az óriási kíváncsisággal várt BOTANIQ Turai Kastélyt is. A kastélyokat a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. is képviseli, és tájékoztatást ad a legkülönbözőbb, kezelésükbe tartozó patinás-romantikus-vadregényes-egyedi, nagyon különleges helyszínekről.

Méltán tarthat számot az érdeklődésre a Zala Springs Resort, illetve hasonlóképpen először vesz részt kiállítóként a rendezvényen a Kumánia Gyógyfürdő.

Megtudhatjuk a jelenlévő, frissen alakult Ensana brand képviselőitől, mi jellemzi gyógyszállodáit és pontosan melyek ezek, de megismerkedhetnek a látogatók a Budapest Bornegyed kínálatával is.

Újként üdvözölhetjük a székesfehérvári MOL Aréna Sóstót, amely multifunkcionális labdarúgó-stadion tele fantáziadús rendezvénylehetőségekkel, de találkozhatnak már jól ismert, ám állandó népszerűségnek örvendő helyek is, mint a páratlan panorámájú, visegrádi Silvanus Hotel.

A kiállítók aktuális, teljes listáját rövid bemutatkozással ITT olvashatja.

A lépcsősor a szakmai előadásoknak lesz majd egyedi helyszíne

Fotó: UP Újpesti Rendezvénytér

A szakmai vásárlók az online órarend segítségével október közepétől foglalhatnak majd időpontokat a számukra érdekes kiállítóknál.

A programmal kapcsolatos részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd és kövesse híreinket az esemény Facebook oldalán is.

Az esemény szakmai partnerei a Hungexpo Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, névadó partnere a Cégeshelyszínek.hu.