Hiányoztatok! – Kisfilmben ünneplik az újraindulást a szakma szereplői

Forrás: turizmus.com

 2021. május 21. 12:54

A Magyar Turisztikai Ügynökség legújabb kisfilmjében neves szakmai és közéleti szereplők biztatják az iparág vállalkozásait: végre ismét vendégeket fogadhat mindenki, aki a turizmusban él és dolgozik, s akiknek a megélhetését megnehezítette a járvány.

Az imázsfilmmel a Magyar Turisztikai Ügynökség célja, hogy reményt és bizakodást keltsen a turizmus és vendéglátás területén dolgozókban. A kisfilmben a szakma olyan ismert személyiségei szerepelnek, mint Széll Tamás séf, Gianni Annoni étteremtulajdonos, Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Reviczky Gábor színművész, Tóth Vera énekesnő és párja, Pauli Zoltán étteremtulajdonos, Csetvei Krisztina borász, Mihályi László cukrász és Hortobágyi Cirill pannonhalmi főapát.

A filmben valamennyien arról beszélnek, hogy ez a váratlan helyzet korábban ismeretlen kihívások elé állította őket is, az ő életüket is alapjaiban változtatta meg a koronavírus-járvány. Ám mindvégig hittek abban, ami most végre valósággá vált, a vendéglátásban dolgozók újra fogadhatják a vendégeiket, a szállodák ismét megtelnek élettel. A film mottója is erre utal: jó újra múlt időben kimondani: hiányoztatok!