Utazás 2019 kiállítás újításai

Forrás: turizmus.com

 2019. január 09. 14:20

Magyarország első számú turisztikai vására, a HUNGEXPO Utazás kiállítása négy eseménydús nappal várja a közönséget.

Beírta már a naptárjába? Legyen egy szakmailag kihagyhatatlan aktív hétvégéje, amely különleges szórakoztató programot is nyújt. Hol találkozhat egy helyen 6 egyetem turisztikai hallgatóival, 12 utazó-, gasztro- és életmód bloggerrel és több, mint 300 kiállítóval, köztük 21 ország képviselőjével?

A programok kialakításában kiemelt szerepet kapnak a díszvendégek. A rendezvény első napján, csütörtökön Algéria, mint külföldi, Bács-Kiskun megye és Kecskemét, mint belföldi, Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram, mint kulturális díszvendég kerül a szakmai előadások fókuszába.

Pénteken Algéria külön B2B programmal, üzleti tárgyalási lehetőséggel várja az érdeklődőket.

Hétvégén a kiállítók nemcsak a szakmát, hanem az immár 35 000 fős nagyközönséget is elvarázsolni kívánják páratlan megjelenéseikkel. Algéria 100 nm-es, az országegyediségét bemutató standdal, kézműves műhellyel és jellegzetes zenei repertoárral készül.

Bács-Kiskun megye és Kecskemét két 90 nm-es standdal mutatja be a megyében együttműködő cégek összefogásának eredményét. Belföldi díszvendégként külön erre az alkalomra összeállított egészség-, bor- és gasztroturizmus ajánlatokkal hirdeti, hogy Bács-Kiskun megye és Kecskemét boldoggá tesz.

Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram modern installációval és egyhagyományos kastély belsővel varázsolja el a látogatókat egy időutazásra.

Ne feledje, február 21-24. Utazás kiállítás! Legyen Ön is részese az eseménynek!

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(X)