Utazás kiállítás 2019 újításai

Forrás: turizmus.com

 2019. január 16. 16:47

Utazás kiállítás csapata tartja az ígéretét, turizmusban meghatározó eseménnyel és immár másfél napos, tartalmas szakmai nappal várja a szakembereket.

A hivatalos megnyitót követően a kiállítás díszvendégei mutatkoznak be a látogatóknak. Algéria, Bács-Kiskun megye és Kecskemét, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram ad információt turisztikai vonzerejéről, fejlesztéseikről. Az érdeklődők ezenkívül megtudhatják még, hogy milyen turisztikai erővel bír a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 cím.
Másnap délelőtt az előadások és a kerekasztal beszélgetések fókuszába a sportturizmus kerül. Algéria pedig külön B2B programmal, üzleti tárgyalási lehetőséggel áll a résztvevők rendelkezésére.
Közben a KKV HÁZ Turisztikai Csúcstalálkozóján a kormányzat, az ágazat legmeghatározóbb érdekvédelmi szervezetei, képző intézmények és vállalkozások egyeztetnek.

Afrika Expo és Vásár minden eddiginél nagyobb alapterületen (800 nm) színvonalas szakmai és interaktív látogatói programmal várja a látogatókat. A rendezvényen Afrikával foglalkozó diplomáciai szakemberek és az üzleti szcéna tagjai tudnak bemutatkozni és akár együttműködéseket elindítani.

A kiállítás weboldalán van lehetőség üzleti partneréhez is bejelentkezni, tervezzen velünk! Ütemezze könnyedén, online a tárgyalásokat, partnertalálkozókat négy napon át!

Az esemény egyik csúcspontja, a turisztikai tanulmányaikat folytató diákok szempontjából mindenképp, a pénteki Diák Szakmai Nap. Ekkor zárul le a hallgatók féléves tanulmányi versenye. Szakmai zsűri előtt prezentálják a projektgazda cégek: Bács-Kiskun megye és Kecskemét, Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, Neckermann Utazási Iroda és a Hungexpo Zrt. témáit. A nap folyamán egyetemi hallgatókat várnak, hogy drukkoljanak a társaiknak, részt vegyenek közönségszavazáson.

A szervezők támogatni kívánják a diákok turizmusban való elhelyezkedését, ehhez karriertanácsadással és Cewe portré fotózással állnak a pályakezdő fiatalok rendelkezésére.

Ne feledje, február 21-24. Utazás kiállítás! Legyen Ön is részese az eseménynek!

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(X)

Kapcsolódó cikkek