Utolsó pillanatos kedvezményes jelentkezés a Corvinus képzésére

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. december 18. 08:00

December 20-áig vehető igénybe az early bird kedvezmény a Corvinus Kulturális turisztikai menedzser/szakközgazdász képzésére!

A Kulturális turisztikai menedzser/szakközgazdász early bird kedvezménye 2023. december 20-ig vehető igénybe. Ráadásul az első félév térítésmentes a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogatásának köszönhetően.

Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

A végső jelentkezési határidő 2024. január 15.

A turizmus egyik kitörési pontja a kulturális turizmus. A Corvinus képzése révén a jövő szakemberei a legkorszerűbb tudással és nemzetközi rálátással felvértezve vághatnak bele attrakcióik modern, fenntartható és élményszerű bemutatásába.

A képzés résztvevői a szakma neves előadóitól tanulhatnak. Az elméleti tudás mellett a gyakorlati ismeretek is nagy szerepet kapnak, hazai és nemzetközi projekteken keresztül ismerhetik meg a kulturális turizmus legújabb trendjeit.

„A kulturális rendezvények varázslatos világába kaphatnak betekintést azok, akik a munkájukban azt az örömöt szeretnék meglelni, amit ez számunkra jelent. Emellett fontos, hogy a hallgatók lássák a szektor trendjeit és azt a munkát, amit egy-egy koncert, esemény vagy fesztivál szervezése kíván, és ezzel a gyakorlati tudással felvértezve vághassanak neki az elméletben tanultak alkalmazásának. A szektor mindig várja azokat, akik a szívükkel szervezik az eseményeket, mert azt a látogatók is megérzik és értékelik” – mondta a képzésről Oszkó-Jakab Natália, a képzés oktatója, egyben a Művészetek Völgye Fesztivál igazgatója, a Magyar Turisztikai Program Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Oszkó-Jakab Natália

Fotó: Csiby Szilvia

(X)