Vállalati támogatás a 2022-es CheckINN Turisztikai Innovációs Versenyen

Forrás: turizmus.com

 2022. május 24. 18:01

A 2022-ben negyedik alkalommal megrendezésre kerülő CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny egyedülálló lehetőséget kínál a turisztikai vállalkozások számára. Idén az Aktív turizmus és a Szállodaipar kategóriák mellett új elemként megjelenhet egy vállalati kihívás is a felsőoktatási csapatversenyen.

A turizmusban – csak úgy, mint más szektorban – a vállalatok sokszor szembesülhetnek visszatérő, vagy nehezen áthidalható problémákkal, amelyekre a kapacitáshiány miatt csak hosszú idő elteltével tudnak megoldást találni.

A CheckINN csapata az ilyen és ehhez hasonló nehézségek megoldását szorgalmazva hozza létre az alábbi felhívást, amely során az ősszel induló CheckINN 2022 Turisztikai Innovációs Versenyen a 3 fős egyetemista csapatoknak lehetőségében állna egy vállalati kihíváson is dolgozni a pályázat keretein belül.

Ha az ön vállalatánál is van egy innovációra váró feladat, és szívesen dolgozna együtt lelkes, motivált és innovatív fiatalokkal a különböző megoldásokon, jelentkezzen és töltse ki az alábbi linken elérhető kérdőívet legkésőbb 2022. június 7. éjfélig.A projekt keretében a szervezők kiválasztanak egy megoldásra váró kihívást, amely a céggel egyeztetve bekerülhet a 2022-es CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny felhívásába.A CheckINN projektekről és a tavalyi innovációs versenyekről ebben a cikkben írtunk részletesen, a CheckINN hivatalos weboldalát pedig itt találják az érdeklődők.

 

A CheckINN Turisztikai Innovációs HUB-ról

A CheckINN Turisztikai Innovációs Platformot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány hozta létre 2019-ben, melynek zászlóshajó projektje a minden ősszel megrendezésre kerülő CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny. A kifejezetten turisztikai innovációkra fókuszáló ötletpályázat célja az ágazat népszerűsítése, valamint az innovatív gondolkodásmód és vállalkozói szellem ösztönzése a felsőoktatásban tanulók körében.

Az ötletpályázat kiemelt célja a vállalkozói szellem ösztönzése a felsőoktatásban tanulók körében

Fotó: CheckINN

A verseny központi témája évenként más és más turisztikai terület köré csoportosul, hogy folyamatosan megújulásra ösztönözze a ma még iskolapadban ülő szakmai utánpótlást. Az elmúlt 3 évben lezajlott versenyekre összesen közel 300 egyetemista hallgató adta be pályázatát, valamely magyarországi felsőoktatási intézményből.