Valódi arcok, valódi érzések a belföldi kampányban

Forrás: turizmus.com

 2020. június 16. 16:32

Javában zajlik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi forgalomélénkítő kampánya, amelyben ezúttal hétköznapi, turizmusban dolgozó emberek szólalnak meg és csinálnak kedvet a belföldi utazáshoz.

A június 1-jén indult másfél hónapos kampány célja a nyári főszezon forgalmának erősítése, Magyarország belföldi turizmusának újraindítása. A kampányhoz több mint 500 szolgáltató csatlakozott kedvezményes ajánlatokkal.

A kampány szlogenje, az „Együtt, itthon, szabadon – Magyarország visszavár" arra utal, hogy most végre újra találkozhatunk a barátokkal, rokonokkal, szabadon mozoghatunk, biztonsággal útra kelhetünk az országon belül.

A kampány arcai nemcsak plakátokon, hanem kisfilmekben is megjelennek, többek között a csodasmagyarorszag.hu weboldalon és a közösségi média felületeken is találkozhatunk velük.

A Börzsöny szépségeit Bátor Anna és Diószegi Ádám szálláshely-tulajdonosok mutatják be.

A Balatonról Veress Virág vízimentő mesél, aki 2 éves kora óta él a tó mellett.

Turanitz Gergely étterem-tulajdonosként úgy ismeri a Velencei-tó környékét, mint a tenyerét.

Rácz Viktória tárlatvezető nagy szeretettel és szenvedéllyel mutatja be az ő sajátos nézőpontjából a Gödöllői Királyi Kastélyt.

Halász Antal, a Pilis hegység természetvédelmi őrszolgálat-vezetője szerint a magyar kultúrát csak úgy ismerhetjük meg igazán, ha felfedezzük a természeti kincseit is.

Rigó András csopaki felszolgáló és szervizvezető itthon fog nyaralni, mert hazánkban is rengeteg felfedezni való szépség várja, és azért is, mert vendéglátósként tudja, hogy a jelenlegi helyzetben milyen fontos, hogy így is támogassuk a hazai vállalkozásokat. A kikapcsolódni vágyóknak bátran ajánlja a tájat, ahol felnőtt.