Veszprém és Esztergom is benne lesz az MTV EMA 2020 show-jában

Forrás: turizmus.com

 2020. október 31. 11:40

Az MTV EMA 2020 könnyűzenei díjátadón – amelynek hivatalos partnere ebben az évben Magyarország – Budapest mellett Veszprémből és Esztergomból is bejelentkeznek a műsorvezetők.

November 8-a különleges nap lesz Magyarország életében, hiszen a régióban elsőként, Londonnal együtt Magyarország lesz az egyik helyszíne a világ legnagyobb és legnézettebb, világsztárokat is felvonultató könnyűzenei díjátadójának, az MTV EMA-nek. Az adás során a nézők egy virtuális utazáson is részt vehetnek és megismerhetik Magyarország emblematikus helyszíneit.

"Az online showműsor alatt a világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara vezetésével elutazunk Veszprémbe, a királynék városába, az ország első és legrégebbi püspöki székhelyére, amely 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa lesz. A másik vidéki helyszínen pedig a Dunakanyart és annak fővárosát, Esztergomot láthatják majd a nézők. A műsor további két budapesti helyszínről is bejelentkezik, így az MTV díjátadó valamennyi követője megismerheti a főváros csodálatos panorámáját és a Széchenyi gyógyfürdőt, ahol David Guetta, a világhírű DJ és producer zenél majd" – ismertette Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a legújabb részleteket. (A videó elindításához kattintson a nyílra!)


"Budapest mellett Veszprém és Esztergom is szereplője lesz a zenei díjátadónak, ami páratlan turisztikai reklámot és hírnevet jelent Magyarországnak. Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online megjelenésekben 180 ország egymilliárd nézője ismerheti meg országunk gyönyörű helyszíneit. Óriási lehetőség előtt állunk, hogy hazánkat, Budapestet a világ még jobban megismerje. Kövessük együtt jövő vasárnap az MTV EMA eseményeit és legyünk büszkék Magyarországra!" – hangsúlyozta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az újabb bejelentést követően.