Vezetői Akadémia – Közelgő jelentkezési határidők a workshopokra

Forrás: turizmus.com

 2023. november 30. 14:19

A Vezetői Akadémia belépő képzését követő, szabadon választható workshopok a vezetőket érintő valamennyi kihívásra választ adnak.

 


JELENTKEZETT MÁR VEZETŐI AKADÉMIA PROGRAM NOVEMBERI ÉS DECEMBERI WORKSHOPJAIRA?
HA MÉG NEM, MOST TEGYE MEG, MERT ROHAMOSAN KÖZELEDNEK A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐK
!

 

Ha úgy érzi, szívesen részt venne a Vezetői Akadémia workshopjain, de nem volt alkalma jelentkezni a workshopok alapját képező belépő, "Vezetői teljesítmény- és hatékonyságnövelés kiégés nélkül" című képzésre, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Magyar Turizmus Akadémiával a kepzes@turizmusakademia.hu email címen. Jelezze workshop részvételi szándékát, csapatuk örömmel segít, hogy az Ön számára is elérhető legyen az Akadémia belépő képzése!

Ha már rendelkezik saját Innermetrix DISC+ személyiségméréssel, akkor kérjük, azt is jelezze kepzes@turizmusakademia.hu email címen!


MELY WORKSHOPOT VÁLASZTHATJA MÉG IDÉN?


Vezetői időgazdálkodás és hatékony feladatdelegálás

2023. december 12. 14:00-17:00, SZEMÉLYES

Jelentkezési határidő: 2023. december 5.

Vezetőként összecsapnak a fejed felett a hullámok? Úgy érzed, hogy egész nap dolgoztál és mégsem értél a feladataid végére, a kollégáid pedig csak zavarnak a folyamatos kérdéseikkel? Nehezen adsz ki a kezeid közül egy-egy feladatot és úgy érzed csak akkor van jól elvégezve, ha Te csinálod meg? Vezetői workshopunk ezekre a kihívásokra ad konkrét gyakorlati segítséget.

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft + áfa/fő, a teljes 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

 

 


2024-BEN INDULÓ WORKSHOPOK

Különböző generációk motiválása – a konfliktusmentes együttélés munkahelyen

2024. január 18. 14:00–17:00, SZEMÉLYES

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa, a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. január 12.

A vezetők számára a legösszetettebb és legnehezebb kérdést a munkavállalók jelentik általában. Velük összefüggésben, hogyan kommunikáljunk, konfrontálódjunk, delegáljunk, irányítsunk, de talán a legnehezebb kérdés: hogyan motiváljunk? Hab a tortán, hogy a különböző generációk eltérő ösztönzést preferálnak, más motiválja a különböző generációkat. Vezetőként egyszerre kell lennünk elhivatott és hűséges baby boomerek, agilis és precíz X-ek, megújuló, digitális vezérelveket valló Y-ok és falakat döntő, globális szemléletű Z-k. A 3 órás workshop részletesen foglalkozik a generációk jellegzetességeivel, és azok ösztönzési lehetőségeivel, mindezt konkrét esetek bemutatásán keresztül.




Kiégés, stressz felismerése munkatársaknál – burnout vezetői eszköztár

2024. január 22. 14:00–17:00, SZEMÉLYES

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa, a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. január 16.

A vezetőknek napjainkban kiemelten fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen tünetei és okai lehetnek a lelki, szellemi vagy fizikai kimerültségnek és az időben való felismerésen túl elvitathatatlan szerepük van a megelőzésben és munkatársuk támogatásában is. Ez a workshop ebben nyújt támogatást, a szakmai alapokon túl a saját esetek feldolgozására is építve.



 


Vezetői konfliktuskezelés - így kezeljük profin a nehéz helyzeteket

2024. február 5. 14:00–17:00, SZEMÉLYES

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa, a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. január 30.

A konfliktusok okozta feszültség a szervezetben stresszválaszt eredményez. Ha helytelen a kezelési mód, a munkamorál és ezáltal a vállalkozások termelékenysége, működési hatékonysága csökken. Kiemelt szerep hárul a vezetőkre a stresszválaszok minimalizálásának megteremtésében akár saját magukról, akár munkatársaikról van szó. Ám a konfliktusoknak lehet pozitív kimenete is: segíthetnek az új megoldások megtalálásában, támogathatják a fejlődést. A kiegyensúlyozott működés tehát nem konfliktusmentességet, hanem konstruktív konfliktuskezelést jelent.

 

 


Rugalmas vezetés – találd meg az adott helyzetnek megfelelő kommunikációt, vezetési stílust, megoldásokat, technikákat!

2024. február 15. 14:00–17:00, SZEMÉLYES

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa, a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. február 8.

Sokszor hallhatjuk azt, hogy a vezető eredményessége nagy mértékben múlik azon, mennyire tud rugalmas lenni, rugalmasan alakítani vezetési stílusát annak megfelelően, ahogyan a helyzet megkívánja. De mit is jelent a gyakorlatban a rugalmas vezetői stílus? Miért érdemes és milyen előnyökkel jár, ha a vezető a feladat jellegének, a munkatársak szakmai tudásának és lelkesedésének megfelelően változtat azon, mennyire irányítja vagy mennyire támogatja a kollégákat az egyes feladatok végrehajtásában.

 

 


Csapatformálás, együttműködés fejlesztés vezetőknek – a jól teljesítő csapatok

2024. február 29. 14:00–17:00, SZEMÉLYES

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa, a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. február 23.

Ritka az olyan munkakörnyezet, ahol ne kellene valamilyen szinten, akár rövid ideig egy csapat tagjaként dolgozni. De hogyan is kovácsolhatunk egy csoportból csapatot, ahol az egyéni érdekeket és önálló célokat felváltja az egymást erősítő, pozitív együttműködés egy közös cél érdekében. Workshopunk segítséget nyújt abban, hogy vezetőként hogyan kerülhetjük el a csapatműködés esetleges csapdáit és milyen ösztönző módszerekkel kovácsolhatunk kollégáinkból csapatjátékosokat a kiegyensúlyozott és sikeres munkahelyi környezetért.

 

 


MEGNÉZEM A VEZETŐI AKADÉMIA TELJES PROGRAMJÁT >>


 

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT A VEZETŐI WORKSHOPOKRA!

Minimum 3 workshopra való jelentkezés esetén
a Magyar Turizmus Akadémia további 10% kedvezményt biztosít
a meghirdetett kedvezményes, támogatott áraiból.



A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA KÉPZÉSEIT CÉGRE SZABOTT BELSŐ KÉPZÉSKÉNT VENNÉ IGÉNYBE?

A képzések 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők.
Az érdeklődéseket Marosi Emese várja a
marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail-címen.

(X)
Nyitókép: 123rf.com