EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL! - Vezetői hatékonyságfejlesztés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel

Forrás: turizmus.com

 2023. február 03. 13:00

A képzés során megtudhatja, hogyan értheti meg saját vezetői, és ezáltal kollégái viselkedését is a különböző munkahelyzetekben.

VEZETŐI HATÉKONYSÁGFEJLESZTÉS INNERMETRIX DISC SZEMÉLYISÉGELEMZÉSSEL

Soha nem tapasztalt kihívásokkal és extrém terheléssel kell szembenézniük a jelenlegi munkaerőhiányos piacon a vezetőknek. Ez a folyamatos nyomás emelkedett stressz-szintben és a kiégés jeleiben realizálódhat. Soha nem volt még ennyire fontos a vezető személyisége, viselkedése, gondolkodásmódja, hiszen nemcsak vezetni, képezni, szakmai munkát végezni, de motiválni és ezáltal megtartani is kell a kollégákat.

Ehhez nyújt most segítséget a Magyar Turizmus Akadémia!

A vezetői hatékonyságfejlesztés képzés során vezetőként

  • személyre szabott Innermetrix DISC Plus elemzés segítségével értheti meg saját vezetői, és ezáltal kollégái viselkedését is a különböző munkahelyzetekben, ezáltal el tudja kerülni a felesleges konfliktusokat

CÉGES MEGRENDELŐK FIGYELMÉBE!
A Magyar Turizmus Akadémia képzései 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők. Az érdeklődéseket Marosi Emese várja a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail-címen.


2023. március 8. / 9:00–16:00 óra
Vezetői hatékonyságfejlesztés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel
A tréning abban nyújt segítséget, hogy a vezetők személyes viselkedési erősségeik, motivációjuk azonosítása és megerősítése révén megteremtsék a belső stabilitásukat és fejlesszék agilitásukat, azaz a kreatív reagáló készségüket.

Jelentkezési határidő: 2023. március 2.

FIGYELEM! Ez a képzés MOST INGYENES saját Innermetrix DISC Plus személyiségelemzést tartalmaz, melynek segítségével megértheti saját vezetői és ezáltal kollégái viselkedését és motivációját is.

A képzés kedvezményes részvételi díja: 60 000 Ft/fő + áfa

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY: Amennyiben február 17-ig elküldi jelentkezését és befizeti a részvételi díjat, a képzés ára: 40 000 Ft/fő + áfa

(X)


Borítókép: 123rf.com