VI. Mátra Nemzetközi Tudományos Konferencia és Workshop május 8-án

Forrás: turizmus.com

 2021. május 05. 16:12

Május 8-án hatodik alkalommal rendelkezik meg a Mátra Nemzetközi Tudományos Konferenciát és Workshopot – ezúttal online formában.

Az immáron hatodik alkalommal megrendezendő tudományos konferencia tartalma és időzítése több szempontból is rendhagyónak mondható. A Covid-19 pandémia valós utóhatásai ma még nem láthatók, hiszen újabb hullámokkal szembesülhetünk, a programban bemutatandó témák viszont egy köztes pillanatképként illusztrálják az elmúlt egy évünk humán kihívásait a turizmus és a vendéglátóipar területén – írják a szervezők a VI. Mátra Nemzetközi Tudományos Konferencia és Workshop Facebook-eseményénél.

Az online konferencián neves hazai és nemzetközi szakértők, oktatók tartanak előadásokat. Az eseményt Rátz Tamara, a Kodolányi János Egyetem tanszékvezetője nyitja meg 8:50 kor, ezután magyar nyelvű délelőtti és az angol nyelvű délutáni előadások következnek egészen 14 óráig. A részletes program ezen az oldalon tekinthető meg.

A konferencia nem regisztrációköteles, de a szervezők szívesen veszik a csatlakozási szándék előzetes jelzését a Facebookon.

Az előadásokat a Microsoft Teamsen lehet majd követni ide kattintva.

A konferencia szervezői a MatraLab Kutatási Centrum, a Kodolányi János Egyetem Turizmus Tanszéke. valamint a Magyar Földrajzi Társaság.

(Borítókép: 123rf.com)