Visegrádi Négyek országainak kazahsztáni roadshow-ja

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 05. 09:41

A Visegrádi Négyek országai turisztikai marketing együttműködése jegyében valósul meg a V4 országok őszi kazahsztáni roadshow-ja, amelynek időpontja 2019. október 23–24., Almaty és Nur-Sultan állomásokkal.

A négy ország olyan célpiacokat választott az együttműködés jegyében, amelyek – habár hagyományos piacnak minősülnek – továbbra is jelentős potenciállal bírnak a kelet-közép-európai régió számára. Választott piacaik között olyan országok is vannak, amelyek turizmusa jelentős fejlődésnek indult, és a négy ország közös marketingegyüttműködése és az általuk szervezett rendezvények pozitívan befolyásolják a potenciális utazó döntését.

Ilyen piacnak minősül Kazahsztán is, ahol több éve szervezett roadshow-k keretében mutatkoznak be a V4 országok. A roadshow-t az országok közötti együttműködésben a szlovák fél szervezi.


Az érdeklődők minden fontos információt megtalálnak a jelentkezési lapon és az általános információkat tartalmazó dokumentumban, valamint a szállás foglalására vonatkozó dokumentumokban itt és itt.


A kitöltött jelentkezési lapot és a szükséges dokumentumokat 2019. szeptember 15-ig az office.ru@slovakia.travel e-mail címre kell visszaküldeni.

Az érdeklődők kérdéseikkel a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársait kereshetik: Fekete Magdolna, e-mail: magdolna.fekete@mtu.gov.hu; Izbriszov Vitalij, e-mai: izbriszov.vitalij@mtu-gov.hu. (X)