V4 roadshow az USA nyugati partján – várják a jelentkezéseket

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 01. 10:26

Október 21–24. között a Visegrádi Négyek országai közös roadshow-n mutatkoznak be a USA nyugati partvidékén, a rendezvény fókusza a leisure turizmus.

A Visegrádi Négyek országainak marketing együttműködése keretében valósul meg egy újabb fontos értékesítési aktivitás. A V4 országok a távoli piacokra fókuszálnak. A célpiacok között a legfontosabb szerep az USA piacnak jut. Idén a nyugati part van fókuszban, mivel jelentősen megnőtt a kiutazási potenciál ebből a térségből, és Magyarország az egyik fontos célponttá vált – tájékoztatott a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Október 21–24. között kerül sor a Visegrádi Négyek országainak USA-beli, nyugati parti roadshow-jára. A roadshow leisure fókuszú.

A roadshow állomásai: Seattle, Los Angeles és San Diego.

Az érdeklődők minden fontos információt megtalálnak a jelentkezési lapon, és az általános információkat tartalmazó dokumentumban.

A roadshow-t a Visegrádi Négyek országai által aláírt marketingtervben foglaltak szerint a cseh fél szervezi. A részvétel díj: 300 USD. Az árat nem lehet megbontani.

A roadshow-ra az egyes országokból 4 társrésztvevői jelentkezést vár az MTÜ. Ezek lehetnek DMC-k, szállodák és programgazdák. A cél a desztináció teljes körű kínálat és ajánlati képességgel való lefedettsége.

Mivel a résztvevői szám limitált, ezért az első 4 megfelelően kitöltött jelentkezést tudják csak befogadni időrendben való beérkezés szerint.

A kitöltött és aláírt bizonylatokat 2019. augusztus 29. 17:00 óráig lehet elküldeni Fekete Magdolnának (Magyar Turisztikai Ügynökség Értékesítési Igazgatóság) a magdolna.fekete@mtu.gov.hu e-mail címre, illetve ezen a címen lehet a felmerülő kérdéseket is feltenni.

Az MTÜ felhívja a figyelmet, hogy a 2019. szeptember 9. után törölt részvétel esetén a szervező NTO 100%-os kötbért számít fel. (X)