Ingyenes webinar: Borturizmus Magyarországon 2020

Forrás: turizmus.com

 2020. december 02. 13:31

Egy újabb, a magyar borhoz kapcsolódó szemináriumot szervez december 10-én a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Az őszi, Bor a Vendéglátásban címet viselő képzéssorozat után a borturizmus témaköréhez kapcsolódóan, és immár az online térbe költözve várják a szervezők a téma iránt érdeklődő hazai utazási irodák és utazási ügynökségek képviselőit, munkatársait.

A hazai szervezett utazásokban egyre inkább tetten érhető borvidékeink, és a magyar bor értékeinek kiemelése, az utazási trendek és szokások változásával a borturizmus szerepe folyamatosan nő. Ahogy egy friss hazai kutatásból kiderül, a tavalyi évben a felnőtt lakosság nem kevesebb, mint egyötöde vett részt szüreti vagy bor témájú rendezvényen. A Borturizmus Magyarországon 2020 webinart azért hívta életre az MTÜ Borturizmus és Borkommunikációs Területe, hogy bemutassa azt a kincsestárat, amelyet a hazai borászatok és egyéb borturisztikai attrakciók jelentenek a turizmusban.

Tavaly a hazai lakosság egyötöde vett részt szüreti vagy bor témájú rendezvényen

Fotó: MTÜ

Az előadások betekintést nyújtanak a hazai borturizmus szervezési sajátosságaiba, miközben a borvidékek turisztikai vonzerejét, a borászatok által kínált legjellemzőbb szolgáltatásokat és élményelemeket is bemutatják.

Hogyan érdemes egy borturisztikai helyszínt a programba emelni, és miért érdemes ezzel az ágazattal kiemelten foglalkozni? Ezekre a kérdésekre is választ adnak az előadók a 2020. december 10-én, 14:00-kor kezdődő webinaron.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részletes program és jelentkezés ITT.