World Boutique Hotel Award az Aria Hotel Budapestnek

Forrás: turizmus.com

 2015. november 02. 14:52

A World Boutique Hotel Awards-on Európa Legjobb Wellness Spa-ja kategóriában első helyezett lett a magyar főváros első zenei tematikájú luxus boutique hotelje, az Aria Hotel Budapest.

A díjat alig pár nappal a hivatalos budapesti megnyitó után vehette át Londonban Henry Kallan, a Library Hotel Collection alapítója.

Az Aria Hotel Budapest díjazott luxusfürdőjében olyan környezet fogadja a vendéget, amelyben úgy érezhetjük magunkat, mintha egy New York-i jazzklubban lennénk, miközben a medencéből hallgatjuk a zenét. A díjhoz olyan szolgáltatások is hozzásegítették a hotelt, mint a Harmony Rooftop Yoga sorozat, vagy a Hungarian Rhapsody kezelés, amely a Spa-ra jellemző zenei tematikus kezelések egyike, és organikus termálvízzel kényezteti a vendégeket.

 

A londoni gálaesten a Library Hotel Collection hét szállodájának alapítását jegyző Henry Kallan egy másik díjat is átvehetett. Az Amerika Legjobb Városi Boutique Hoteljének járó díjat (Americas' Best City Boutique Hotel 2015) ugyanis az Aria New York-i testvére, a Library Hotel kapta, amely jelenleg az első 5 hotel egyike New Yorkban a vendégek véleménye alapján rangsoroló TripAdvisoron.