Zene vagy sportközvetítés? Ne feledje nyári Artisjus-teendőit!

Forrás: turizmus.com

 2021. július 01. 15:00

A központi lazításokkal és a nyári sporteseményekkel végre visszatért az élet a vendéglátóhelyekre. Az újraindulás óta azonban változó, hogy ki milyen feltételekkel nyitott meg. Számos étterembe, sörözőbe került tévé az olimpia és az Eb miatt. Mit kell, mit nem kell jelezni az Artisjusnak?

Fotó: iStock

Sportközvetítés: nyári olimpia, Eb

Ha már eddig is volt tévé, kivetítő az üzletben, és a vendéglátóhely üzemeltetése sem változott a korlátozások előtti időszakhoz képest, akkor a sportközvetítés miatt nincs külön tennivaló az Artisjusnál.  Ha viszont a nyári sportesemények idejére újonnan kihelyeznek tévét, projektort a vendégtérbe, ezt már jelezni kell az egyesületnek. A bejelentés módja az Artisjus.hu weboldal Vendéglátás menüpontjában található. A labdarúgó-Eb esetében egy extra feladata is van a focimeccseket kivetítő helyeknek: a műsorszolgáltató felé a kivetites@mtva.hu emailcímen kell bejelenteni közvetítést.

Változás az üzemeltetésben

Megváltozott a vendéglátóhely nyitvatartási ideje vagy befogadóképessége?  Már nem szolgáltatnak zenét a vendégeknek, vagy épphogy újonnan kezdenek zeneszolgáltatásba?  Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, a változást online kell jelezni az Artisjus felé az Artisjus.hu weboldal Vendéglátás menüpontjában.

Élőzenés fellépés Ha vendéglátóhelyén élőzene szól, ezt be kell jelenteni az Artisjusnak. A bejelentést a fellépést követő három napon belül, e-mailben kell elintézni a bejelentes@artisjus.com címen, mellékelve a koncerten elhangzott dalok listáját is.

(X)


Borítókép: iStock

 

.