1 nap, 3 lehetőség: izgalmas szakmai programok a MICE Business Day-en

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 22. 17:45

Az ütős szakmai konferencia és a B2B tárgyalások mellett különleges gasztronómiai élményekben lehet része a rendezvényre kilátogatóknak. A MICE Business Day-jel egy időben a Hungexpón kerül megrendezésre a nemzetközi gasztronómia neves megmérettetése, a Bocuse d'Or magyarországi döntője.

Magyarország legnagyobb üzleti turisztikai fóruma a MICE Business Day idén is számos izgalmas programot tartogat a résztvevők számára.

A MICE Business Day résztvevői bepillantást nyerhetnek gasztronómiai művészet műhelytitkaiba a világ legrangosabb szakácsversenyének hazai döntőjén.

A nívós gasztronómia és a kifinomult tálalás ma már elengedhetetlen része az üzleti rendezvényeknek, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia együttműködése és a két esemény szinergiája erősítik a gasztronómia és a rendezvényvilág kapcsolatát. Vendégeink számára nyilvánvalóvá válhat az is, milyen nagy jelentősége van a jó cateringnek a sikeres rendezvények megvalósításában.

Mindennap egy alma a doktort távol tartja! – a magyar Bocuse d'Or csapat tavalyi, díjnyertes desszertje

Fotó: Turizmus.com

 

Neves előadók, erős szakmai tartalom

A MICE Business Day legfontosabb küldetése, hogy kapcsolatépítési és edukációs lehetőséget biztosítson a MICE piac szereplői számára.

Az egynapos, one to one workshoppal egybekötött szakmai fórumon a korábbiakhoz képest hangsúlyosabb szerepet kap a B2B tárgyalásokat megelőző szakmai konferencia, amelyen a „szakma nagyágyúinak" kurrens előadásait hallgathatja meg a közönség.

A 2023-ban az IMEX Academy Awards díjjal kitüntetett David Kliman, a Kliman Group alapítója és elnöke a meeting industry nemzetközi helyzetéről, Covid utáni regenerálódásáról, valamint az aktuális piaci trendekről tart előadást az eseményen. A szakembert a Budapest Convention Bureau-val közös szervezésben hívták meg a konferenciára.

Várhatóan szintén nagy érdeklődésre tart számot Keleti Arthúr „kibertitok" jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítójának prezentációja a mesterséges intelligencia társadalmi környezetünkre gyakorolt hatásairól és annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól.

Az előadásokat követően a Turizmus Cafe két élő felvétele várja az érdeklődőket, a téma mi más lehetne, mint a mesterséges intelligencia és a gasztronómia.

 

Ne maradjon le! Jelentkezzen Ön is!

 

Október 26-án Önnek is a MICE Business Day-en a helye, ha szeretne bepillantást nyerni MICE turizmus hazai seregszemléjébe és a tartalmas szakmai programok után elmerülne a gasztronómiai világ kavalkádjában!

Magyarország nemzetközi színterű üzleti turisztikai workshopjára már most hatalmas az érdeklődés, az eseményre már több mint 100 kiállító jelentkezett. A rendelkezésre álló helyek száma véges, a szervezők korlátozott számban azonban még várják a tárgyalóteres és élményteres kiállítók érdeklődését.

Az eseményre természetesen szeretettel várjuk a szakmai vásárlókat és látogatókat! Amennyiben Ön szervezőként rendezvényhelyszínt vagy egyéb rendezvényszolgáltatást keres, szeretne új szolgáltató partnerekkel tárgyalásokat lebonyolítani, szakmai vásárlóként várjuk.

Ha csak a szakmai konferenciára kíváncsi, illetve szeretne eltölteni egy napot a MICE-terület szakértőivel, akkor látogatóként, szakmai jeggyel tud részt venni a MICE Business Day-en.

A részvételi lehetőségekről szóló információk, a rendezvény hivatalos honlapján érhetőek el.

Kérdés esetén a mice@turizmus.com címen állunk rendelkezésükre.