10 éves a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Debrecen

Forrás: turizmus.com

 2016. február 25. 16:24

2016. rendkívüli év a Hotel Lycium**** Debrecen életében, hiszen Kelet-Magyarország első üzleti szállodája a Kölcsey Konferencia Központtal együtt idén ünnepli megnyitásának 10. évfordulóját.

Kelet-Magyarország legnagyobb és legmodernebb konferenciaközpontja számos üzleti és egyéb rendezvénynek, nagy létszámú konferenciának, kiállításnak és vásárnak adott otthont az elmúlt években. A Kölcsey Központban került megrendezésre - többek között – a Pszichiátriai Konferencia, a Debreceni Reumatológiai Oktatási Program konferenciája, az Eskrima Világbajnokság, a Debreceni Aneszteziológiai Napok, a Magyar Kórházszövetség Konferenciája, a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ konferenciája, a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség Plenáris Ülése és az Utazás Kiállítás.

A szálloda vezetősége különleges rendezvény ajánlatokkal és egyedülálló kedvezményekkel készül a jubileumra.
A születésnap alkalmából 10 évvel ezelőtti árakon foglalhatnak szállást, valamint az elmúlt 10 év legkedveltebb szállás-csomagajánlatai közül válogathatnak az érdeklődők.

A rendezvényszervezőket és rendezvényre érkezőket is különleges ajánlatokkal várja a szálloda event csapata: nosztalgia kávészünet vehető igénybe, jubileumi ételkínálatból válogathatnak az Átrium étterem új étlapjáról, valamint április 23-án legendás debreceni séfek főznek a Legendák Éjszakája élményvacsorán. (x)