10 éves az Atrium Fashion Hotel

Forrás: turizmus.com

 2017. május 11. 16:08

A Mellow Mood Hotels szállodalánc tagja, az Atrium Fashion Hotel május 10-én születésnapi koktélpartival ünnepelte 10. születésnapját a meghívott partnerek és a szakmai szervezetek képviselői körében.

Az estet a szálloda igazgatónője, Gólya Edina nyitotta meg, őt követte Kovács István, az MSZÉSZ főtitkárának ünnepi beszéde, majd az Atrium Fashion Hotelt 10 évvel ezelőtt megnyitó igazgatónő, Schwindt-Kiss Andrea számolt be az egybegyűlteknek az akkori nyitásról, illetve a szálloda és a Mellow Mood Hotels elmúlt évtizedéről és a cégcsoport jelenéről.

Az est folyamán stand-up fellépő és látványos fényshow szórakoztatta a közönséget, majd a szálloda születésnapi tortája és tombola várta a vendégeket.

Az Atrium Fashion Hotel 10 évvel ezelőtt, 2007. március 17-én nyitotta meg kapuit a Mellow Mood Hotels első 4 csillagos szállodájaként. Az új szálloda egyúttal egy új brand születését is jelentette. A Fashion Hotels brand specifikusan Mellow Mood Hotels koncepció és olyan trendi, kozmopolita belsőépítészeti design elemekkel, magas minőségű felszereltséggel, a legmagasabb technikai színvonalon kivitelezett szállodákat fémjelez, amelyek nagyon kedvező fogadtatásra találtak a vendégek és a szakmai körében is.

Az Atrium Fashion Hotel 10 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Mellow Mood Hotels első 4 csillagos szállodájaként

 

Olyan egyedi, merész és különleges látványelemekkel bír a most 10 éves szálloda, mint az egykori tűzfalon működő hatalmas óramutatók és a soha meg nem álló inga, amelyek ma is ámulatra késztetik a szálloda átriumába belépőket. A falon látható hatalmas, bordázott, síkból kiemelkedő „A” betű pedig ma már a szálloda szimbólumává vált.

A hotel 2007 óta több mint 100 ezer vendéget fogadott, akik 285 ezer vendégéjszakát töltöttek ott. A szálloda az elmúlt években egyre javuló mutatószámokkal rendelkezik, a 2016-os évet kiemelkedően magas foglaltsággal zárta.

Az est folyamán stand-up fellépő, látványos fényshow, majd a szálloda születésnapi tortája és tombola várta a vendégeket

Fotók: Mellow Mood

Az Atrium Fashion Hotel mellett a Mellow Mood Hotels is jubileumot ünnepel ebben az évben, a cégcsoport 20 éve van jelen a budapesti szállodapiacon és jelenleg 12 szálláshellyel rendelkezik, amelyek között hostel, 3 és 4 csillagos szállodák – köztük az Év Szállodája 2016 cím birtokosa, a Buda Castle Fashion Hotel – és az 5 csillagos Buddha-Bar Budapest Klotild Palace található. Több új projekt is folyamatban van, ezek közül a következő szállodanyitás a Parisi Udvar felújítása után az épületben megnyíló új 5 csillagos szállodáé lesz.