10 millió forintot oszt szét a Wolt a bajba jutott éttermek megsegítésére

Forrás: turizmus.com

 2020. március 25. 18:44

Rendelésükkel támogathatják kedvenc éttermüket a vásárlók, ha a Wolt applikációján keresztül rendelnek maguknak ételt.

A Wolt összesen 10 millió forinttal támogatja a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóhelyeket azáltal, hogy felhasználóinak  tízezer 1000 Ft értékű kreditet ad.

A koronavírus-járvány és a megfékezéséért elrendelt intézkedések is nehéz helyzetbe hozták az éttermeket, vendéglátóhelyeket. A délután 3 órai kötelező zárás mellett a házhoz szállítás elindítása lett az egyik lehetőség arra, hogy az étterem továbbra is el tudja érni vendégeit.

Érthető, hogy nagyon sok étterem ezt az utat választotta, a Wolt ételfutárhoz az elmúlt héten közel 400 étterem csatlakozott, és tette elérhetővé kínálatát az applikációban, de a következő hetekben is folyamatosan bővül az étterem kínálat.

A házhoz szállítás elindítása lett az egyik lehetőség arra, hogy az étterem továbbra is el tudja érni vendégeit

Fotó: 123rf.com

Emellett a Wolt folyamatosan bővíti majd március és április folyamán a kiszállítási területét, hogy ezzel is lehetővé tegye további éttermek csatlakozását és az új területeken lakóknak a biztonságos ételrendelést a Wolt-applikáción keresztül – olvasható közleményükben.

Az 1000 forintos voucherekhez tartozó kód az éttermek socialmedia-felületein találhatók, ételrendeléskor ezt kell beírni, hogy a kedvezmény a következő rendelésnél érvényesüljön. Így jól jár a felhasználó, hiszen 1000 forint kedvezményt kap a legközelebbi vásárlásából, de jól jár az étterem is, hiszen a rendelés teljes összege eljut hozzá, míg a kedvezménynek köszönhetően várhatóan többen rendelnek majd tőle.