15 éves születésnapját ünnepli a Thermal Hotel Visegrád

Forrás: turizmus.com

 2019. április 01. 16:30

Tizenöt évvel ezelőtt, 2004. április 1-én nyitotta meg kapuit a Dunakanyar első 4 csillag superior besorolású konferencia- és wellness- szállodája.

Ez alkalomból március utolsó hétvégéjén törzsvendégeik számára extra 15%-os csomagár kedvezménnyel és születésnapi meglepetésekkel készültek. Ezt követően, március 31-én, vasárnap este legfőbb céges partnereik részére születésnapi partner partyt szerveztek „Bor, Mámor, Visegrád” címmel. A party tematikája szorosan kapcsolódott a hotelhez köthető méltán híres borvacsorákhoz, melyeket immár 10 éve hónapról hónapra nagy sikerrel rendeznek meg. A kitűnő hangulatról a Traffic Band hajnalig tartó élőzenéje mellett a Vivat Bacchus énekegyüttes, Végh Lajos homokanimációja, borkaszinó és Kádár Ferkó fotószínháza gondoskodott. Bemutatták a szálloda új, április 1-je után érvényes büfékoncepcióját.

A Thermal Hotel Visegrád híres borvacsoráiról

Fotó: Thermal Hotel Visegrád

A Dunakanyar egyedülálló atmoszférája fűszerezve a hangulatos történelmi kisváros adottságaival, továbbá a profizmus és a harmonikus családias hangulat – ezek alkotják a Thermal Hotel Visegrád, mint márka legnagyobb vonzerejét. A szálloda 174 szobával, 10 konferenciateremmel, 3 bárral, Duna Éttermével és római, valamint török hangulatú Lepence Spa wellness részlegével mai napig az egyik legkedveltebb helyszíne a céges konferenciáknak és a családi kikapcsolódásoknak. (X)