20 éves lett a siófoki Residence Hotel Balaton**** superior

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. november 30. 08:00

20 évvel ezelőtt, 2003 novemberében nyitotta meg kapuit a Residence Hotel Balaton**** superior. Az ünnepi hónap keretében a szálloda számos akcióval és meglepetéssel köszönte meg a vendégei bizalmát, majd az ünneplést november utolsó hétvégéjén egy igazi születésnapi rendezvénnyel koronázta meg.

Jubileumi eseményt tartogatott Siófok egyik legismertebb szálláshelyének a november utolsó hétvégéje, ahol természetesen a pezsgős koccintás és a születésnapi torta sem maradhatott el, és az alaphangulatot a Hotel & More Group vezérigazgatójának, Klemm Balázsnak az ünnepi köszöntője adta meg.

A szálloda az elmúlt 20 évben rengeteg kedves emlékre tekint vissza. Számos díjban és elismerésben részesült, amely díjak a kimagasló színvonalat és kiszolgálást hivatottak értékelni, ezek közül néhány a teljesség igénye nélkül:

2008 – Aranynap-díj 2008 Magyarország legjobb ****-os vidéki konferenciaszállodája

2013, 2014 – Gault & Millau Magyarország: a szálloda a tíz legjobb hazai wellness szálloda között

2014, 2017 – Magyar Turizmus Minőség Díj

2020 – Év Szállása 2020 Minőségi kategória 2. hely és Szakmai kategória 3. hely

Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója vágta fel a születésnapi tortát

Fotó: Hotel & More Group

A szálloda 2022. évi csatlakozása a Hotel & More Grouphoz garantálja, hogy a jövőben is a minőség szerepeljen az első helyen. A több mint 30 egységet üzemeltető cégcsoport nemcsak idehaza kínál minőségi szálláshelyeket és rendezvényhelyszíneket, hanem a határon túl is több országban van jelen.

A cégcsoport folyamatosan bővülő portfóliója biztosítja a változatos turisztikai igények lefedését, legyen az egyéni vagy csoportos utazás, pihenési vagy üzleti célú kereslet, kis céges rendezvény vagy akár több száz fős kongresszus.

Húsz éve nyitotta meg kapuit a siófoki Residence Hotel Balaton****superior

Fotó: Hotel & More Group

A Hotel & More Group színes kínálatában fontos helyet foglal el a Residence Hotel Balaton****superior, tökéletes helyszínt kínálva a konferenciára és a wellnesscéllal érkező vendégeknek egyaránt. A cégcsoport három szállodával is jelen van Siófokon, ezek közül a 2023. május végén átadott ötcsillagos REED Luxury Hotel by Balaton a legújabb tagja a kínálatnak, amely kiemelkedő szállodai szolgáltatásaival és gasztronómiájával igazi ékköve a portfóliónak.

A szálloda wellnesskínálata is tökéletes élményt garantál

Fotó: Hotel & More Group

A cégcsoport által 2023-ban útjára indított hosszú távú zöldstratégia is hozzájárul ahhoz, hogy a Residence Hotel Balaton**** superior is a vendégek által már megszokott magas minőséget megőrizve fenntarthatóan működjön.