20 Waldorf év

Forrás: turizmus.com

 2017. november 15. 20:40

Huszadik születésnapjára, november 15-én este, a Dumaszínházba invitálta partnereit, beszállítóit, s nem utolsó sorban munkatársait a Waldorf Catering.

Selmeczi Vilmos, tulajdonos-ügyvezető ezúttal szándékosan nem javított ki senkit, miszerint Waldorf-Holdingról kell beszélnünk, mert bár a Waldorf-Cateringhez az évek során újabb vállalkozások csatlakoztak, ezen az estén ő maga is az indulásra emlékezett.

Selmeczi Vilmos a színpadon

Rendhagyó köszöntőjében leginkább életszemléletéről beszélt, továbbá arról, hogy milyen alapértékek mentén építette fel a vállalkozást az elmúlt két évtizedben. Selmeczi Vilmos hazai pályán köszönthette a meghívottakat, hiszen a Dumaszínház éttermét is a Waldorf üzemelteti. De az estén képviseltette magát a cégcsoport valamennyi egysége: a Babérliget Kúria, a Silverline városnéző hajóinak étterme, a Café Pier (Táltos hajó), a soroksári KIKA Bisztró, valamint az esküvőspecialista Waldorf-Wedding.

Esküvői terítés a Babérliget Kúria parkjában

Fotó: baberliget.com

Ha már a Dumaszínház volt a helyszín, a vendégek nem maradhattak stand-up előadás nélkül, az ügyvezető átengedte a színpadot a hangulatfelelősnek, Litkai Gergelynek…

A születésnapi torta sem maradt el, a szeletelésben ifj. Selmeczi Vilmos segített

A mintegy 200 vendég az est folyamán elfogyaszthatott egy Waldorf vacsorát, amelynek fogásai a retrótól a XXI. századi kifinomult bisztró stílusig bizonyították a Waldorf gasztronómia felkészültségét és sokszínűségét.

Természetesen az ügyvezetőnek az ünnepi torta felvágásával is meg kellett birkóznia...

Ez is Waldorf...

Fotó: Waldorf alkalmi kiadvány

Kapcsolódó cikkek

Kúriákba vonul a Waldorf

2017. január 05.