2015 első félévében nyit a MEDIHOTEL Esztergom

Forrás: turizmus.com

 2014. december 03. 17:18

A MEDIHOTEL Esztergom****építési munkái zavartalanul, a tervezett ütemben folynak, immár a külső szemlélő is láthatja a létesítményen napról napra történő változásokat.

Befejezéshez közelednek a homlokzaton a szigetelési munkálatok, sőt már egyes helyeken megtörtént a homlokzat végleges festése is, az épület egyes helyeken már a végleges arcát mutatja. Az Medihotel Esztergom**** várhatóan 2015. I. félévében nyitja meg kapuit.

A télre felkészülve a földszint traktus téliesítése folyik, hogy a hidegek beálltával a belső szakipari munkák zavartalanul folytatódhassanak, ezen a szinten is. Földszinten megkezdődik a konyhatechnológia előkészítése majd szerelése is. Kialakítják a recepciót, valamint a leendő vendégek részére biztosított wellness-mozgásterápiás részleget is. A belső munkálatok során a medikai szinteken elkészült a medikai gázrendszer gerincvezetékeinek kiépítése illetve a gyógyászati helyiségek felé a leágazások kialakítása. Helyiségekben a telepített orvos technológiai berendezések csatlakozásainak kiépítése folyik. A vizsgáló-kezelő helyiségek és a műtőtraktus elnyerték végleges formájukat. A klímarendszer szerelése a napokban kezdődött a műtőtraktusban. Az erősáramú és gyengeáramú kábelezés is megtörtént.

Elkészültek a négycsillagos hotel szobái is. A hotelszárny az épület III. és IV. emeletén már a végleges képet mutatja, és az ütemterv szerint történnek a további, immár befejező szakipari munkálatok.

Az épület szerkezeti és a funkciókból adódó bonyolultsága miatt, továbbra is nagy figyelmet szentel az építést végző cég az összehangolt építési tevékenységekre. Továbbá folyamatban van a hotel arculatának tervezése, új weboldalának kialakítása is.

A EGOM MEDHOTEL Kft. összesen 870 992 117 Forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Operatív Programja keretében.