2015 nyarán nyit a Narzissenhotel Bad Aussee-ben, Stájerországban

Forrás: turizmus.com

 2014. december 04. 12:37

Az 52 szobás, négycsillagos szálloda közvetlen összeköttetésben áll majd a 2013 decemberében megnyílt, egészségmegőrző szolgáltatásokat középpontba állító Narzissenbad Spa& Health Resorttal.

A tájba illeszkedő épületben hagyomány és modern építészeti stílus találkozik: az építész, Marcus Schulz az architektúrában a régió építészeti hagyományait követi, ebbe emel be modern elemeket. Az 52 lakóegység mindegyike erkélyes, lélegzetelállító panorámát kínál a környező tájra.

A szobák nagy alapterületűek, hosszabb tartózkodáshoz is elegendő rakodási lehetőséget kínálnak, önálló parkolóhely tartozik hozzájuk. A junior és senior

suitek alapterülete 35-75 négyzetméter közötti. A senior lakosztályok nappaliból és önálló hálószobából állnak, néhány közülük akadálymentesített vagy antiallergén. Az épületben megoldott a kerékpárok, a sí- és golffelszerelés tárolása, az elektromos kerékpárok használóira töltőállomással készültek.

Az étterem, a lobby és a bár a Narzissen Bad Aussee Spa & Health Resort megnyitása óta működik. (A tavaly év végén megnyílt Narzissenbad Spa & Health Resortban többfajta medencét és szaunát élvezhetnek a vendégek, a létesítményben Medical Wellness és Medical Fitness szolgáltatásokat, gyógy- és egészségügyi kezeléseket lehet igénybe venni.)

A 2015 nyarán megnyíló szállodában a nyaralóvendégeket, és a hosszabb-rövidebb kúrára érkezőket többféle aktív és terápiás csomaggal várják. A szállodában foglalók a fürdőt és a szanuát, valamint a Medical Fitness szolgáltatásokat korlátlanul használhatják majd. A www.narzissenhotel.at honlap 2015 januárjában indul.