2018 a rendezvények éve a siófoki Hotel Yacht****-ban

Forrás: turizmus.com

 2017. december 04. 14:32

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szálloda a 2016. januári nyitás óta számos különböző eseménynek adott otthont.

A közel két év során a cégek sokszínű palettáját üdvözölhették és bebizonyították, hogy legyen szótréningről, vezetői meetingről, workshopról vagy szakmai konferenciáról, a Hotel Yacht**** professzionális személyzete mindig felkészült az előtte állófeladatra és számos elismerést és pozitív visszajelzést kapva állhat neki a következő évnek. Az előrejelzések azt mutatják, hogy a feladatok csak növekednek 2018-ban, számos vállalat, intézmény már az őszi hónapokban lefoglalta a jövő évi dátumot.

Fotó: Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A szálloda Budapesttől mindössze egyórányi autóútra található, közvetlenül a Balatonparton, a vitorláskikötőben található. 70 stílusos, modern, ugyanakkor barátságos, légkondicionált szobával várja a szervezőket és a cégek munkatársait. Az egész évben nyitva tartó BlueDot Bistro (a’la carte étterem),kikötőre néző bár és egészségügyi szolgáltató központ mellett egy 1 000 m 2 -es panorámás wellness részleggel is várják az ide látogató vendégeket.

Az akár 200 fő befogadására is alkalmas konferenciaközpont, mely – a wellness-részleg és az étterem mellett – szintén páratlan panorámával rendelkezik, a harmadik emeleten, a szálloda többi részétől szeparáltan található. A rendezvények során hangtechnika, vászon projektor, LCD TV és nagysebességű vezeték nélküli internetkapcsolat áll a vendégek rendelkezésére. A nagyterem mobilfalak segítségével négy különálló,alaptechnikával felszerelt részre osztható.

Fotó: Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A már említett BlueDot Bistro a’la carte étteremben tányérszervizes vagy svédasztalos étkezéseket rendelhetünk. A Bistro teraszára kisétálva egész évben gyönyörű kilátás terül elénk, melynek érdemes néhány percet szentelni a reggeli kávét vagy a vacsorához illő bort kortyolgatva. A kellemes tavaszi idő és a hajós élet beköszöntével pedig a vitorláskikötő páratlan látványa varázsol el minket.

(X)