2018-ban nyit a Hilton Garden Inn Budapest City Centre

Forrás: turizmus.com

 2017. január 26. 10:49

A Hilton szállodavállalattal kötött franchise-megállapodás keretében nyitja meg Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven a lánc első szállodáját az országban az Accent Hotel Management.

A 214 szobás hotel a Hilton harmadik szállodai egysége lesz Budapesten.

- Magyarország turisztikai népszerűségének folyamatos növekedését jellemzi, hogy az európai fővárosok közül Budapest könyvelhette el a legnagyobb RevPAR-növekedést 2016-ban – mondta Patrick Fitzgibbon, a Hilton EMEA régiós fejlesztéseiért felelős elnökhelyettese. - A Hilton Garden Inn Budapest City Centre, mint a Hilton szállodalánc első úgy nevezett focused service kategóriájú szállodája Magyarországon, azoknak szól majd, akik a jó ár–érték arány mellett magas minőségű szállásszolgáltatásokat keresnek a városban.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a város pesti oldalán, az Andrássy út exkluzív üzleteitől karnyújtásnyira épül. A Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre fekvő szállodából a város főbb nevezetességei könnyen megközelíthetők.

Hilton Garden Inn

Az újonnan épülő hotel legfelső, 9. szintjéről szép kilátás nyílik a Szent István bazilikára és az operaházra. A szállodában látványkonyhás reggelit, a la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem, valamint hangulatos bár várja majd a vendégeket. A Hilton Garden Inn márkára jellemző Pavilion Pantry is helyet kap a hotelben, amely egy nonstop delikátüzlet, ahol italok, harapnivalók és a legszükségesebb egészségügyi és kozmetikai termékek beszerzésére nyílik lehetőség. Budapest a nemzetközi konferenciák egyik legkedveltebb európai helyszíne, ezért a szálloda az üzleti vendégek elvárásainak is maximálisan szeretne megfelelni: a három tárgyalóterem mellett minden igényt kielégítő business center is a vendégek rendelkezésére áll majd.

Csordás Imre, az Accent Hotel Management ügyvezetője elmondta, hogy Magyarország egyik vezető, 16 szállodában közel 1600 szobát üzemeltető szállodamenedzsment vállalkozásaként rendkívül nagy öröm számukra, hogy partnerségre léphetnek a Hiltonnal egy ilyen nagy ívű szállodaberuházás kapcsán. „A Hilton Garden Inn Budapest City Centre új és izgalmas kínálatot képvisel majd a budapesti szállodapiacon, ahol üzemeltetőként már sok tapasztalattal rendelkezünk" – értékelte a fejlesztés fontosságát.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a már jól ismert Hilton Budapest és a Hilton Budapest City szállodákhoz.

John Greenleaf, a Hilton / Hilton Garden Inn márkáért nemzetközileg felelős igazgató az új budapesti szállodafejlesztés bejelentését a márka számára rendkívül sikeres 2016-os év tökéletes zárásaként értékelte.

A Hilton Garden Inn jelenleg 50 szállodával van jelen Európában, amit további 40 folyamatban lévő projekt követhet a közeljövőben. Közép-Európa továbbra is kiemelten fontos a lánc fejlődésében – emelte ki John Greenleaf, aki hozzátette, hogy 2017-ben is számos fontos, új szálloda, köztük Románia fővárosában a Hilton Garden Inn Bucharest Old Town nyitását tervezik.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a VI. kerületi Lázár utca 11–13. alatt nyílik.

Kapcsolódó cikkek