2018 első negyedévében nyit a D8 Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2016. december 07. 17:29

A belváros szívében, a Dorottya utca 8. szám alatt, a Vörösmarty tértől néhány percre nyílik meg 2018 első negyedévében a D8 Hotel Budapest - írja közleményében a Continental Group.

A fiatalos, trendi stílusú, háromcsillag superior besorolású szálloda 121, igényesen kialakított szobával, modern közös terekkel, és hangulatos reggelizővel, street food étkezési lehetőséggel várja vendégeit.

Az épületet a közelmúltban vásárolta meg a Dominarium ingatlanfejlesztő cég, amely profi csapattal garantálja projektjei sikerességét. A budapesti székhelyű cég a hazai ingatlanfejlesztéseken kívül Közép-Kelet Európára fókuszál, főként a vendéglátóipar, valamint a "retail" üzletág területén van jelen évek óta.

Az említett ingatlanra egyedi koncepciót dolgoztak ki, és eltökélt szándékuk, hogy a jövőben további szállodákkal bővítsék portfóliójukat. Céljuk öt év alatt öt budapesti hotel-fejlesztés, valamint terveik között szerepel a terjeszkedés Közép-Kelet Európa nagyvárosaiba. Együttműködő partnerként a Continental Groupot választották, amely megbízást kapott a D8 hotel üzemeltetésére. Elképzelésük szerint további közös projektekben vesznek majd részt együtt.

Mint ismert, a Continental Group három szállodát üzemeltet: a tíz évvel ezelőtt megnyílt Hotel Parlamentet, a 2009-ben nyitott Hotel Palazzo Zichyt, valamint a 2016-ban nyílt Hotel Moments Budapestet. A cég dinamikusan fejlődik: a 2017-2018-as időszakban három, új hotellel bővíti portfólióját. Céljuk, és egyben sikerük titka, hogy vendégeiket a lehető legmagasabb színvonalon szolgálják ki magasan képzett, elkötelezett és lelkes csapattal. Terveik között szerepel a további budapesti, valamint külföldi terjeszkedés. A hotel szekción kívül a Continental Group két beutaztató utazási irodát (Continental Travel, Aktív Tours), valamint egy belvárosi éttermet is működtet, a Bistro Fine-t.

További információ: www.dominarium.hu és www.continentalgroup.hu