Kaltenberg újratöltve: 30 éves lesz, megújul az étterem

 2014. június 18. 16:44

Jövőre lesz 30 éves a szakmában jól ismert és elismert Kaltenberg Étterem, s ebből az apropóból több változás és újítás is életbe lép a patinás vendéglátóhelyen az elkövetkezendő hónapokban.

Az egyik legfontosabb, hogy a Kaltenberg Sörház és Étterem tulajdonosi átrendeződésének köszönhetően az étterem újra teljes egészében a Papp család irányítása alá került.

Ezzel együtt a már korábban tervezett arculat- és üzletpolitika-váltásnak is eljött az ideje: az étterem a közelgő jubileumot fiatalos lendülettel, megújult formában, magas színvonalú, kedvező ajánlatokkal szeretné megünnepelni.

Mivel a felkészüléshez időre és energiára van szükség, amely a jelenlegi tempó mellett sajnos nem áll rendelkezésre, az éttermet vezető Papp Dénes és Papp Dániel arra a döntésre jutott, hogy július 1-jétől az étterem vasárnaponként szünnapot tart, amelyért ezúton is kérik vendégeik és partnereik megértését.

A vasárnapokra eső foglalásokat szombati vagy hétfői napokon várják a Kaltenbergben, valamint másik egységükben, a Fehér Holló Rendezvényházban. Ugyanakkor, ha exkluzivitást igénylő, nagyobb létszámú csoportlekérés érkezik, vasárnap is rendelkezésre állnak.