3+1 díj a Kempinski Hotel Corvinus Budapestnek

Forrás: turizmus.com

 2020. november 26. 19:12

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az elmúlt napokban három rangos nemzetközi, valamint egy hazai szakmai elismerés tulajdonosa lett. A menedzsment büszke rá, hogy a nemzetközi díjak nyerteseként a figyelem nemcsak a szállodára, hanem egyúttal Magyarországra is ráirányul.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 28 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, s azóta számos szakmai elismerésben és közönségdíjban részesült. Az elmúlt években az új versenytársak megjelenése, idén a járvány okozta kihívások miatt is hatalmas megtiszteltetés az egész évben folyamatosan nyitva tartó szálloda számára, hogy erőfeszítéseik nem maradtak észrevétlenül – fogalmaznak közleményükben.

A legjobb városi luxusszálloda

Fotó: luxuryhotelawards.com

Magyarország Legjobb Városi Luxusszállodája (Country Win in Luxury City Hotel 2020) – World Luxury Hotel Awards

A 2006-ban alapított World Luxury Hotel Awards a luxusszállodák számára hatalmas elismerés, amelyet vendégek, utazók és szakmai szervezetek véleményét figyelembe véve ítélnek oda a nyerteseknek. Évente több mint 300 000 szavazat érkezik be. A luxusszállodákat különféle kategóriákban versenyeztetik, lehetőséget adva, hogy kiemeljék azok egyedi értékeit és különleges szolgáltatásait.

Magyarországon egyedül a Kempinski Hotel Corvinus Budapest kapta meg idén a WLHA díjat, és még tovább fokozza a luxusszálloda-csoport örömét, hogy 2020-ban világszinten az általános győztes a gyönyörű fekvésű The Apurva Kempinski Bali lett.

 

Magyarország Legjobb MICE Hotele (Hungary’s Best MICE Hotel 2020) – Word MICE Awards

A World MICE Awards ™, amelyet idén először  ítéltek oda a MICE-turizmus kiválóságainak, a World Travel Awards ™ testvéreseménye, ez utóbbin a Kempinski Hotel Corvinus Budapest sokszor szerepelt a díjazottak között. A szavazatok utazási szakemberektől és a nagyközönségtől érkeztek. Rina van Staden, a World MICE Awards igazgatója elmondta: „Nyerteseink mindannyian figyelemre méltó rugalmasságot tanúsítottak a soha nem látott kihívások évében és a MICE-szektor legjobbjait képviselik.”

 

Magyarország Legjobb Hotel Spája (Hungary's Best Hotel Spa 2020) – World Spa Awards

A 2015-ben alapított World Spa Awards a fürdőturizmus- és wellness-szektor kiválóságainak elismerésére és jutalmazására irányuló globális kezdeményezés. A szavazatokat minden évben a szektorban dolgozó szakemberek, valamint a fürdőturizmus résztvevői adják le.

A World Spa Awardsra idén rekordszámú szavazat érkezett, ami azt jelenti, hogy a fürdő- és wellnessturizmus iránti érdeklődés még soha nem volt olyan élénk, mint most. A díj célja a fürdő- és wellnessturizmus színvonalának emelése és a fejlődés elősegítése azáltal, hogy díjazza a szakterület vezető szolgáltatóit.

 

Arany fokozatú Zöld Szálloda 2021–2022 – MSZÉSZ

A három nemzetközi díj után álljon itt az a hazai elismerés is, amelyet a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ítél oda kétévenként olyan szállodáknak, amelyek sokat tesznek a fenntarthatóságért. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a következő két évben is büszkén viselheti az arany fokozatú „Zöld Szálloda 2021–2022” címet. (X)