40. napig ünnepel a Mercure

 2013. szeptember 19. 15:44

40. születésnapja alkalmából a Mercure szállodalánc 40 napos ünnepségsorozatot tart vendégei számára. Szeptember 16-tól október 25-ig 51 ország több mint 700 Mercure hotelében ünnepelhetjük együtt a különleges eseményt.

A Mercure hotelek a világ minden táján egy sor gasztronómiai és kulturális meglepetéssel készülnek, köztük olyan eseményekkel és akciókkal, amelyekkel a vendégek a helyi érdekességekbe kóstolhatnak bele.

 

Magyarországon is 40 napig tart az ünneplés. A magyar Mercure hotelek minden nap 40 percig (16.00-16.40) ingyen üdítővel várják a vendégeket, akiket emellett több apró tárgyi meglepetéssel is megajándékoznak az időszak alatt. Ezen felül, ha valamelyik szállóvendég éppen most ünnepli 40. születésnapját, ajándékba kapja az aznapi szállását és reggelijét, illetve egy születésnapi tortát is.

A dolgozókról sem feledkeztek meg a magyar Mercure szállodák, akik 40 napon keresztül születésnapi kitűzőt viselnek, illetve több alkalommal meglepetésre számíthatnak. Többek között egy különleges reggelivel, gyümölcsnappal, születésnapi ebéddel, illetve kávé- és teadélutánnal kedveskednek a dolgozóknak a 40 nap alatt.