400 milliós fejlesztést terveznek a Hotel Unicornis új tulajdonosai

Forrás: turizmus.com

 2019. május 03. 10:53

A közeljövőben 12 szobával bővítik az egri vár közelében található szállodát, fejlesztik a wellnessrészleget, és további beruházásokat is terveznek az új tulajdonosok.

A tervek szerint a közeljövőben 12 új szobával bővítik az egri Hotel Unicornist, felújítják a külső-belső szigetelést, ahol szükséges, ott kicserélik a nyílászárókat és bővítik a wellnessrészleget. A beruházások értéke mintegy 400 millió forint lesz. Az Unicornis Hotelnek jelenleg 38 szobája van 85 férőhellyel, tavaly 65-70 százalékos foglaltsággal működött – tájékoztatták szerkesztőségünket az új tulajdonosok.

2018 szeptemberétől Opra-Bódi Sándor és Ciobanu Alexandru-Cosmin az egri Hotel Unicornis tulajdonosai. A Hotel Unicornist üzemeltetőként nyitották újra 2014-ben, öt év zárva tartás után, és „most már boldog tulajdonosok” – mondta Opra-Bódi Sándor. A két szakember korábban Erdélyben működtetett szállodákat, 2017-től élnek Magyarországon.

A tulajdonosok is napi szinten részt vesznek a szálloda életében szállodaigazgatóként, illetve ügyvezetőként. Az értékesítést Kékesi-Birtalan Szidónia, a recepciót pedig Hócza Dániel vezeti.

Kedvező fekvése miatt népszerű szálláshely a Hotel Unicornis

Fotó: turizmus.com