5 dolog, amit még nem tudtál a mesterséges intelligenciáról a turizmusban

Forrás: turizmus.com

 2024. április 24. 09:00

A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése, az Everguest Intelligence már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott.

Mostanra már több mint 200 szálláshely iratkozott fel a várólistára, ők az elsők között fogják megtapasztalni ezt a merőben új és forradalmi élményt. Most 5 olyan előnyt emelünk ki, ami a Te mindennapjaidat is megváltoztathatja.

Az Everguest Intelligence a mesterséges intelligencián alapul, és olyan eredményeket képes felmutatni, amely pusztán emberi munkavégzéssel elképzelhetetlen lenne. Azonban még mindig sok kérdés és kétely merül fel, vajon mennyire járul hozzá ez a technológia a mindennapokhoz, esetleg mennyire kell „tartani” az AI-tól. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy a mesterséges intelligencia miatt veszélybe kerülhet a munkahelyük, hiszen az AI sok feladatot önállóan is képes elvégezni.

Viszont ha jól használjuk, akkor nemcsak mi, hanem szállodánk is jelentősen profitálhat belőle. Nézzük az előnyeit és, hogy miért nem kell tartani tőle!

Egyszerű és hatékony

Amennyire leegyszerűsíti a napi munkafolyamatokat, annyira egyszerű is a használata. Nem kell többé hosszú és bonyolult képzéseket tartani a kollégáknak ahhoz, hogy kiismerjék magukat a rendszerben. Így ők maguk és az általuk végzett munka is hatékonyabbá válik, ezáltal pedig idő és költség takarítható meg, miközben a figyelmüket még inkább a vendégnek tudják szentelni.


Segít a tudatosabb döntések meghozatalában

A segítségével az üzleti döntések valós, mélyreható információkon alapulhatnak, így mindig tudni fogod, hogy pontosan mivel kell foglalkoznod, mire kell odafigyelned, min kell fejlesztened. Az így meghozott döntések hozzájárulnak a szálláshely hosszú távú fenntarthatóságához és versenyképességéhez, amellett, hogy vendégelégedettség- és bevételnövekedéshez vezetnek.


Lenyűgöző élmény

Ha eddig a fenti két ponthoz rossz érzéseket kapcsoltál, esetleg kedvetlenül álltál az egészhez, akkor ez most biztosan megváltozik. Naprakész leszel a legfrissebb információk birtokában, a legjobb döntéseket tudod meghozni, időt, energiát és költséget spórolsz, mindezt úgy, hogy számodra is élménnyé válnak ezek a folyamatok.

 

Átlátsz az adatkáoszon

A mesterséges intelligencia segítségével nemcsak az adatok összegyűjtése, rendszerezése és átlátása lesz könnyebb, hanem az információk kinyerése is sokkal hatékonyabbá válik. Eddig elvesztél a különböző forrásokban és az adatok mennyiségében? Bízd olyan szakértőre ezt a feladatot, aki nem fárad el, nem hibázik, nincsenek korlátai, te pedig hasznosítsd az így megszerzett tudást!


Megismered a versenytársaidat

Versenytársfigyelés mesterséges intelligenciával? Igen! Ismerd meg őket, azonosítsd be, hogy miben lehetsz jobb náluk, miben kell fejlődnöd, vagy mi az, amiben már te lettél lekörözve. Az adatok és elemzések segítségével könnyen azonosíthatók a versenyelőnyök, amik hozzájárulhatnak az üzleti sikerhez és a piaci pozíció megerősítéséhez.

 

Ha számodra is szimpatikusak ezek az előnyök, szívesen megtapasztalnád őket a gyakorlatban, és jobban átlátnád a turisztikai trendeket, hogy még megalapozottabb stratégiai döntéseket tudj hozni, akkor iratkozz fel az Everguest Intelligence várólistára itt!

(X)