5. éves a Buda Castle Fashion Hotel

 2013. augusztus 05. 11:03

A Mellow Mood Hotels-hez tartozó Buda Castle Fashion Hotel 5. születésnapját ünnepli, a szálloda 2008 augusztusában nyitotta meg kapuit az UNESCO Világörökség részéhez tartozó Budai Várnegyedben.

A Mellow Mood Hotels célkitűzéseiben megfogalmazott „új minőséget képviselünk Budapesten" koncepció érvényesül, ennek szellemében a szálloda arculatát, szolgáltatásait a minőség iránti elkötelezettség jellemzi. A 25 szobás szálloda tágas tereivel, történelmi pincéjével, hangulatos belső udvarával, elegáns és kifinomult stílusával tökéletesen illeszkedik ebbe a különleges környezetbe.

 

Fotó:

 

Minőségpolitikájában a szálloda egyedi arculatát és a személyre szabott, a vendégek igényeihez igazodó szolgáltatásait helyezi a középpontba. A vendégek magas komfortérzetét az épület minden elemében meghatározó és visszaköszönő egyedi megoldások, különleges minőségű anyagok biztosítják.  A szálloda munkatársainak törekvéseit és a koncepció helyességét igazolja az a tény, hogy a nyitás óta eltelt 5 év alatt a Buda Castle Fashion Hotel komoly hazai és nemzetközi díjakat, kitüntető elismeréseket szerzett. A nyitás után szinte azonnal elnyerte az Év szállodaszobája díjat, majd immár 5 éve minden évben Best of Budapest kitüntetésben is részesül. A szakmai szervezetek és a vendégvélemények alapján ma már számos turisztikai díj kerül kiosztásra, melyek szigorú feltételeinek a Buda Castle Fashion Hotel rendszeresen megfelel. A szállodai vendégértékelések alapján az Expedia Insiders' Select List a világ 500 legjobb szállodája közé is beválasztotta. A Tripadvisor budapesti szállodai rangsorában az előkelő 11. helyen szerepel, a vendégelégedettségi mutatók alapján pedig már 3 alkalommal is elnyerte a Certificate of Excellence díjat, illetve jutalmazta a szállodát már az összes online értékesítési rendszer vendégvéleményeit figyelembe vevő TrustYou is. A Buda Castle Fashion Hotelt eredményei és minőségi szolgáltatásai alapján olyan neves nemzetközi kiadványokba is beválasztották, mint a világhírű Michelin Guide, vagy a Hotusa kiemelt minőségű szállodáit bemutató Domus Selecta katalógusa.  A Splendia nemzetközi utazásközvetítő cég 2009-ben „Luxury & Character Hotels" elismerő táblával jutalmazta a szállodát, katalógusa pedig elnyerte a Turizmus Trend magazin szakmai zsűrijének első helyezését.


Annak érdekében, hogy az utazás élménnyé váljon az alapvető szállodai szolgáltatások mellett a vendégeknek új programokkal kedveskedik a szálloda vezetősége. A történelmi pince immár időszakos festménykiállítások és borkóstoló estek helyszínévé vált és a vezetőség további koncepciók megvalósításán is dolgozik.
www.budacastlehotel.eu (x)