50 szobát ajánlott fel menekülteknek a Körszállóban a Hotel & More Group

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. március 01. 19:23

A cégcsoport az egykor legendás szálláshely 50 darab kétágyas szobájában biztosít szálláslehetőséget kárpátaljai magyarok és más ukrán menekültek számára.

Buda egyik ikonikus épülete, a Körszálló kapacitásának egy részét ajánlotta fel a jótékony célra, az ukrajnai háború elől menekülők megsegítésére a Hotel & More Group. A cégcsoport 50 kétágyas szobában 100 fő elszállásolására nyújt lehetőséget kéthónapos időtartamra.

„Jómagam a főváros 2. kerületében születtem, itt lakom a mai napig, és itt található a cégcsoportunk által üzemeltetett Hotel Budapest is. Magánemberként és egy szállodákat üzemeltető cégcsoport vezérigazgatójaként is fontosnak érzem, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk azoknak a kárpátaljai magyaroknak, akik a háború miatt kénytelenek elmenekülni otthonaikból” – nyilatkozta szerkesztőségünknek Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója.

A Hotel & More Group az egykor legendás szálláshely 50 darab kétágyas szobájában biztosít szálláslehetőséget a háború elől menekülők számára

Fotó: Danubius Hotels

A Hotel Budapestet közel 15 hónapos zárva tartás után, 3 éves időtartamra vette bérbe a cégcsoport a Danubius Hotels-től. Az egykor legendás szálláshely 2021 őszén, hibrid működéssel nyitott újra, elsősorban hallgatói kollégiumként, valamint budapesti nagyvállalatok dolgozóit hosszú távon elszállásoló szálláshelyként.