500 hazai vendéglátóhely egy kiadványban

Forrás: turizmus.com

 2024. április 29. 12:05

Először jelenik meg a Street Kitchen Guide, mely egyetlen könyvben gyűjti össze az ország 500 menő vendéglátóhelyét. Az egyes kategóriákban a csapat által három legjobbnak ítélt helyet díjjal is elismerik a Big Green Egg–Street Kitchen Guide Díjátadó keretein belül.

A Street Kitchen csapata évek óta elhivatottan járja az országot, hogy az ismert és sokak által kedvelt vendéglátóhelyek mellett felkutassa hazánk eldugott kincseit is. Ezekről eddig cikkek és videók formájában számoltak be, illetve a legjobb helyek a Street Kitchen magazin tematikus, Felzabáltuk! mellékleteiben is megjelentek. Most azonban egy több mint 300 oldalas könyvben mutatják be Magyarország 500 olyan vendéglátóhelyét, amelyek leginkább elnyerték a tetszésüket.

A kiadványban 15 kategóriában gyűjtötték össze a vendéglátóhelyeket. Az éttermek mellett a csapat az elmúlt években felkutatta a legjobb fagyizókat, cukrászdákat, street food helyeket, kávézókat, pékségeket, lángosozókat, távol-keleti éttermeket és fenntartható helyeket is.

Ami bekerült a könyvbe, azt garantáltan kipróbálták, és a helyekről sok esetben fotós vagy videós tartalom is készült az online felületeikre.

A Street Kitchen Guide egyetlen könyvben gyűjti össze az ország 500 menő vendéglátóhelyét

Fotó: Street Kitchen

A Street Kitchen Guide főtámogatója a Big Green Egg, amely évek óta működik együtt a Street Kitchen csapatával.

A csapat nem titkolt célja, hogy az új kiadvány egyfajta kalauzként is szolgáljon a belföldi utazásokhoz: bárhol is legyünk az országban, egészen biztosan találunk a közelben olyan helyet, amelyben nem fogunk csalódni.